Karışma kız üyelerin işine jdjdjdjdjdjdBoşuna mu konular atıyoruz sen gelip oyuna mı bakıyorsun sadeceeeee
Karışma kız üyelerin işine jdjdjdjdjdjdBoşuna mu konular atıyoruz sen gelip oyuna mı bakıyorsun sadeceeeee
Çok geçmiş olsun canım..umarım tez vakitte son bulur. Üzgünüm.Berbat bir gecenin sabahına uyanabilmek... Buna da şükredelim.
Anlık yaşıyoruz, hiçbir şey garanti değil.
Acaip çok var sürü desem yeri olur.Müthiş çıkmış yav helikopter böcee bir de
Geçmiş olsunBerbat bir gecenin sabahına uyanabilmek... Buna da şükredelim.
Acaip çok var sürü desem yeri olur.
Rüzgardan kanatları kırılmasın diye ansızın gelip hop konuyorlar 🤣🤣
Kırmızı turuncu yeşil kahve rengi renkleri çok güzel
Bitcoinlerin mi düştü gıBerbat bir gecenin sabahına uyanabilmek... Buna da şükredelim.
Ben bir sürü çektim ya çok güzellerBizim iş yerinde de varlar. Kırmızı ve sarı renkleri çok kocaman kocaman. Çok ta rüzgarlı bir yer. Bunları görüyorum hop elimde telefon atlıyorum belki konarar diye, ı ıh. Konmuyor köftehorlar.![]()
Ben bir sürü çektim ya çok güzeller
Sivrisinekleri yediklerini öğrendim keşke evde besleyebilsem o derece 🤣🤣🤣🤣
Kafasını oynatışını falan görme şansın oldu mu çok tatlı 🤣🤣🤣Bana doğanın en müthiş canlılarındanmış gibi geliyorlar. Tasarım harikası resmen.![]()
Ya burdakiler rüzgar yüzünden böyle bir otun yanına gidiyorlar ama konamıyorlar sanki. O kadar çok rüzgar var.Kafasını oynatışını falan görme şansın oldu mu çok tatlı 🤣🤣🤣
Rüzgarda kanatlarını aşağı eğiyorlar otların arasına konup
Bir şekilde öğrenmişler
Enez bölgesine gelirsen sürüleri geçerken yüzme fırsatı yakalarsın o derece çoklar 🤣🤣
Enez merkezde daha çoklardı
İlk başta çok korkmuştum ya 🤣🤣🤣
Çok sığ duru su olan alan var suda yaşadığı için herhalde ve yiyeceği çok sivri dolu burası 🤣🤣🤣Ya burdakiler rüzgar yüzünden böyle bir otun yanına gidiyorlar ama konamıyorlar sanki. O kadar çok rüzgar var.Kaç kere arabadan atlayıp koşturdum bekledim de yakalayamadım.
Enez'de ha? Enteresanmış. Trakya'yı bir gün gezmek istiyordum bu bilgi de ekstra oldu. Kesinlikle aklımda tutucam.![]()
Bekliyorum. :) Ben de çektiğim diğer börtü böceği konuya atcam.Çok sığ duru su olan alan var suda yaşadığı için herhalde ve yiyeceği çok sivri dolu burası 🤣🤣🤣
Eve döneyimde yükler bir yerlere atarım 🤣
Konu açarız olmadı doğadan resimler gibi bişe börtü böcek atarız işte 🤣🤣🤣Bekliyorum. :) Ben de çektiğim diğer börtü böceği konuya atcam.
Mesele terslik değil. En nefret ettiğim şey dengesiz insanlar. Bir de onlara güzel görünmek isteyen vatandaşlar. Hayatımda hiçbir kız için eğilip bükülmedim, bükülen insanları da sevmedim. Ne isem oyum.En çok hangi söylediğim üzdü seni
Senin neye niye kızdığına bile ayıkamadımMesele terslik değil. En nefret ettiğim şey dengesiz insanlar. Bir de onlara güzel görünmek isteyen vatandaşlar. Hayatımda hiçbir kız için eğilip bükülmedim, bükülen insanları da sevmedim. Ne isem oyum.
Bana uyar valla güzel olurKonu açarız olmadı doğadan resimler gibi bişe börtü böcek atarız işte 🤣🤣🤣
Döneyimde ayarlarık
Kendine gel sen erkek adamsınMesele terslik değil. En nefret ettiğim şey dengesiz insanlar. Bir de onlara güzel görünmek isteyen vatandaşlar. Hayatımda hiçbir kız için eğilip bükülmedim, bükülen insanları da sevmedim. Ne isem oyum.
Ama ben sey kem kum ara da bazen sirada geldiginde biraz hatta gecen opusmenin rontgenine baktim.En cok senden sonra kim yazar a takilmisim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.