İçinden Geçeni Söyle

Nobody

Teknik Admin
Birileri foruma üye olduğumda depresyona girersem benimle gireceğini söylemişti. Nerde acaba kendisi? Lütfen kırmızı pijamalarını, yeşil bantlarini takip gelir misin? @HolySpectre iki dakika depresyon seansı yapacağız 😂😂 bakım kürlerini de hazırladım bak😂

Cukulatalarimi da aldim, saclarimi da boyatip geliyorum o zaman 😂😂

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Yooo o kadar muktesemmm surecegim ki aninda cikabileceksin. Yalnız benim saclari napicaz sonra 😂
Sen bana havaii fişekli oje sürdüğüne göre bende sana aynı renklerde boya yapacağım tabi ki de😂😂 bütün gece palyaço palyaço takılacağız @HolySpectre 😂😂 sabaha karşı da aşk filmi açar kahkahlarla güleriz salaklıklarına😛

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Gözlerimi çamaşır suyuna yatıracağım 🤦🤦
Bunu Hollywood'a göndersinler Barbie bebek projesi çok değil 20 günde bitmezse bir şey bilmiyorum. Elm Sokağı Kabusu karakteri gibi bir şey olur Barbie. Ken kim olur dersen, onu da bu coğrafyadan rahatlıkla bulurlar. Evrimini tamamlamamış çok iki ayaklı var.

Nobody

Teknik Admin
Sen bana havaii fişekli oje sürdüğüne göre bende sana aynı renklerde boya yapacağım tabi ki de😂😂 bütün gece palyaço palyaço takılacağız @HolySpectre 😂😂 sabaha karşı da aşk filmi açar kahkahlarla güleriz salaklıklarına😛
Kendimi oyle hayal edemedim simdi 🤣🤣
Ama film konusunda gulecegimiz kesin 😂😂

Üst Alt