nöğğTelefonu havuza mı attın?
nöğğTelefonu havuza mı attın?
O zaman telefona önce kafa attın sonra suya fırlattın?
Halı sağa top sürme futbol kale maç 🤣🤣🤣🤣🤣hangi oyun kanka anlamadım ki bişi![]()
kaça kaç oynadınız, eşinle teke tek miydin yoksaHalı sağa top sürme futbol kale maç 🤣🤣🤣🤣🤣
Baya halı sağa gittim işte top falan sürdüm ölüyom
henüz 33 bin tl ye böyle bir muamele yapacak kadar delirmedim 😜O zaman telefona önce kafa attın sonra suya fırlattın?
Bence yürüyüşten daha iyi spor olmuş @nunu 🤭Halı sağa top sürme futbol kale maç 🤣🤣🤣🤣🤣
Baya halı sağa gittim işte top falan sürdüm ölüyom
Ben bile 33.000 TL lik telefon kullanmıyorum duygusal psikopat. Ne ara aldın o telefonu?henüz 33 bin tl ye böyle bir muamele yapacak kadar delirmedim 😜
Eşim ve kardeşi ben kenarda yürüdümkaça kaç oynadınız, eşinle teke tek miydin yoksa
halısaha güzel yaa her yerin çalışıyor askdjas
başlarda evet oluyordu. artık alıştık galiba dokunmuyor.Eşim ve kardeşi ben kenarda yürüdüm
Sonra heves ettim pemfofkfplf oynucam dedim
halı sağadan çıkıp betonda yürüyünce ayaklarım bi bozuldu 🤣🤣🤣🤣
Oluyor mu size öyle
Valla çok iyi etkinlik hem eğleniyon hem spor iyi yapıyonuz bence ekip varsa şahane ya voleybol topluluğu bulsamda oynasam bendebaşlarda evet oluyordu. artık alıştık galiba dokunmuyor.
hamlık da olmuyor artık.
ekim ortaların doğru.takribi ne zaman serin havalarda battaniyeme sarılıp uyurum
bozdurarak ?Ben ne zaman altından kurtulacağım😔😔
battaniye ısmarlamak………ekim ortaların doğru.
bana battaniye ısmarlasana dkasjjdask
diğerlerin haddinden geldik de battaniye kaldı der gibi oldu...battaniye ısmarlamak………
Bı git🤪bozdurarak ?![]()
smnsksjd gibisi bişi oldudiğerlerin haddinden geldik de battaniye kaldı der gibi oldu...
ayıp ama![]()
küfürü yazmamış bana bırakmış o boşluğu. heytt bee işte en sevdiğim üyelerden lasdkasldBı git🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.