İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
8 Martta bıyıklı meriçleri meydana çıkarmazsak ne olalım. Orada bak neler oluyor? 🤣 🤣 🤣
Bugun kesiştim bir tanesi ile bu kadın bana ne bakıp duruyor diyordum sonra güneş gözlüğümü çıkartıp, kendi gözlüğümü taktım vay canına kesiştiği kadın, kadın değilmiş

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Bugun kesiştim bir tanesi ile bu kadın bana ne bakıp duruyor diyordum sonra güneş gözlüğümü çıkartıp, kendi gözlüğümü taktım vay canına kesiştiği kadın, kadın değilmiş
Daha dur onlar bir de kadınlar tuvaletini kullanmak istiyorlar. Bizde kadınız diyorlar ama bıyıkları, sakalları ve göğüs kıllarını ne yapacaklar hiç bilmiyorum.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Daha dur onlar bir de kadınlar tuvaletini kullanmak istiyorlar. Bizde kadınız diyorlar ama bıyıkları, sakalları ve göğüs kıllarını ne yapacaklar hiç bilmiyorum.
Benden bile kılsızdı... İşte ben miyop olduğum için güneş gözlüğü ile yüzünü net göremedim gözlüğü takınca kocaman elleri ve yüzü vardı :d

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Benden bile kılsızdı... İşte ben miyop olduğum için güneş gözlüğü ile yüzünü net göremedim gözlüğü takınca kocaman elleri ve yüzü vardı :d
İyi o kadarını görebilmişsin bari oda bir şeydir. Sizde problem yok, sakata gelecek olan bizlerin kestanesi.

forumtutkunu

Platin Üye

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Şu hisseden hala beklenti içinde olanlar var. KY tahtacıların şamar oğlanına döndü iyice.

J7jrCAY5.png

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Stajyer dişi olduğundan. Tam dişi olmadığından. Ya da kıskanmış da olabilir. Topitoşun o anki ruh halini bilemeyiz.
Öyle deme yaaa bence fakirdi

Parayı bulan daha güzel olabiliyor üstelik estetik de oluyor mika raun muydu neydi
Bak neydi ne oldu

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Öyle deme yaaa bence fakirdi

Parayı bulan daha güzel olabiliyor üstelik estetik de oluyor mika raun muydu neydi
Bak neydi ne oldu
Fakiri zengini topitoş topitoştur. Senin de bir bilmediğin bunlar vardır diyordum, bunlar konusunda da mevzuya hakimsin maşallah 🤣 🤣

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Fakiri zengini topitoş topitoştur. Senin de bir bilmediğin bunlar vardır diyordum, bunlar konusunda da mevzuya hakimsin maşallah 🤣 🤣
Yok ya çok anlamıyorum ben kendi aralarında çok dallara ayrılmışlar

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Yok ya çok anlamıyorum ben kendi aralarında çok dallara ayrılmışlar
Sorma kabak çekirdeği gibi bir sürü çeşitleri oluşmuş. Ne ara o kadar topitoş vardı hiç anlamadık valla. Sokağa çıkarken zaten mehteran gibi yürümemiz gerekiyor. İki ileri, bir geri (kestaneyi kontrol için)

ConteS

👑
Gümüş Üye
eeee daha daha nasılsınız?

Üst Alt