İhtiyacım kadarını alsam da zamanla eskiyor ya da kullanılmıyor ihtiyaç dışı olduğunda elde tutmak anlamsız bir kalabalığa neden oluyorİhtiyacın kadarını alarak buna katkıda bulunabilirsin.
İhtiyacım kadarını alsam da zamanla eskiyor ya da kullanılmıyor ihtiyaç dışı olduğunda elde tutmak anlamsız bir kalabalığa neden oluyorİhtiyacın kadarını alarak buna katkıda bulunabilirsin.
İhtiyacın kadarını alarak buna katkıda bulunabilirsin.
Geçen de yatak başını attım 🚬@Chen çayı püskürttüm o nasıl bir çıldırma 😂😂😂
İhtiyacım kadarını alsam da zamanla eskiyor ya da kullanılmıyor ihtiyaç dışı olduğunda elde tutmak anlamsız bir kalabalığa neden oluyor
Allahım haklı çıkmak için her yolu deniyorlar 🤣 🤣 🤣Yaa herseyi biz almiyoruz, hediye geliyo biseyler oluyo.. resmen laf sokmak icin dogmus bu adam djsjs
Başka koltuk takımı vardı jfjxjNerde oturdunuz kiz djshdkshsjs
Sen evlendiğinde kocanı da camdan atarsın eskidi bu diye 🤣🤣🤣Geçen de yatak başını attım 🚬
Bazen bana gelir gider jgdj
Başka koltuk takımı vardı jfjxj
Offf var yaaa nasıl rahatlatıcı anlatamam Tlc deki çöp evler gözüme geliyor ayy öyle olmamak için tüm çabam
O delirmişlikten istiyorummmmmm 😂😂Geçen de yatak başını attım 🚬
Bazen bana gelir gider jgdj
Haklıyız.Allahım haklı çıkmak için her yolu deniyorlar 🤣 🤣 🤣
Hoş geldin aramızaZor bir hafta daha...
8 Martta bıyıklı meriçleri meydana çıkarmazsak ne olalım. Orada bak neler oluyor? 🤣 🤣 🤣Haklıyız.
Çünkü kadınız
Yaşasın uzun nicki arkadaşin feminizm nicki neydi onun
Ben hemen @CaT ve sana gelcem @Lotus
Borsa bu hafta düşüşler olabilir. Ama doların fırlama olasılığı da hiç az değil. Zorlu ve sinir savaşının olacağı bir hafta olacak.Zor bir hafta daha...
Offf var yaaa nasıl rahatlatıcı anlatamam Tlc deki çöp evler gözüme geliyor ayy öyle olmamak için tüm çabam
Kendimle de kalmıyor anneme gidince oradakileri de atıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.