Kedi ayağımın dibinde bana şirinlik yapıyor ama yemezler.
Elbette. Tek demlik çay sadece bana bile yetmez hanımefendicim 😂Boşalınca mutfağa mi?🤪 Ah ne kadar düşünceli bir beyefendi🤭
Sokakta çalışma var, çukura düşmeden gel lütfen 😆
Tamam kaç dakikaya gelirsin? 😂 Ben kendime porselen de demledim, sana da emaye de demleyeyim. Bir demlik sana bir demlik bana. Sen sert yani demli seversin. Sana bol çay atarım içine 🤭🤭🤭 uygun mudur?Elbette. Tek demlik çay sadece bana bile yetmez hanımefendicim 😂
Bir çay içmek uğruna ne zorlu engelleri aşmak zorundayız ama değer 😂
İçine sinene dek atDaha ne kaaaa atayimmm
minimum 2 saat trafik varsa 3 saati bulabilir 😂Tamam kaç dakikaya gelirsin? 😂 Ben kendime porselen de demledim, sana da emaye de demleyeyim. Bir demlik sana bir demlik bana. Sen sert yani demli seversin. Sana bol çay atarım içine 🤭🤭🤭 uygun mudur?
(Yalnız attım ama demli mi severdin?🤭)
içiyorumda bebisim doymuyorumBilmiyorum ki 😭😭😭
Ben sürekli bir şeyler içiyorum o kadar çok içiyorum ki yer kalmuyordur 🤣🤣🤣🤣
İçine sinene dek at
Ohh kurtuldum iyi ki atmışım diyeceksin
Şöyle sistem yap eğer 1 yıldır hiç ellemediysen at gitsinGecen attigim biseyi de aradim, dedim keske atmayaydim djsjsj ama atmaliyim sanirim yoksa bitmiyor bitmiyor
Şöyle sistem yap eğer 1 yıldır hiç ellemediysen at gitsin
Özellikle kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, ıvır zıvır günü dolmuş garanti belgeleri takımı bozulmuş mutfak eşyaları (bu biraz acımasızca oluyor ama iyi oluyor) Kullanmadığın makyaj malzemesi ve kozmetik ürünler, tokalar, takılar, artık kullanmayacağın iç çamaşiri Bikini vs Gelip ben atıyım mıHiç acimam
Gözüne batan fazla gelen atsam mi atmasam mi diye arada kaldiğin her şeyi at Kitaplar dahil ben artık kitap da biriktirmiyorum belli başlı eserler haricinde
Özellikle kıyafetler, çantalar, ayakkabılar, ıvır zıvır günü dolmuş garanti belgeleri takımı bozulmuş mutfak eşyaları (bu biraz acımasızca oluyor ama iyi oluyor) Kullanmadığın makyaj malzemesi ve kozmetik ürünler, tokalar, takılar, artık kullanmayacağın iç çamaşiri Bikini vs Gelip ben atıyım mıHiç acimam
Gözüne batan fazla gelen atsam mi atmasam mi diye arada kaldiğin her şeyi at Kitaplar dahil ben artık kitap da biriktirmiyorum belli başlı eserler haricinde
İkiniz içinde diyorum madem atacaktınız neden o eşyaları aldınız?Ayyy evet eskiden hatta alti ay kullanilmayan seyleri atin diyorlar ama... üff üfff suan acayip gaza geldim jsjsjs ama yapamam hafta ortasi ara ara atacagim, cöpe atmiyorun ben, cöpün yanina koyuyorum yagmursuz hava da, bir daha baktigimda gitmis oluyo
İkiniz içinde diyorum madem atacaktınız neden o eşyaları aldınız?
Madem aldınız niye atıyorsunuz?
Kadın milletinin zaten temel amacı erkekleri batırmak 🤣 🤣 🤣
Gaza gelmişken at bence... Kalınca kalırAyyy evet eskiden hatta alti ay kullanilmayan seyleri atin diyorlar ama... üff üfff suan acayip gaza geldim jsjsjs ama yapamam hafta ortasi ara ara atacagim, cöpe atmiyorun ben, cöpün yanina koyuyorum yagmursuz hava da, bir daha baktigimda gitmis oluyo
Evde ve hayatımda fazla şeyi sevmiyorumİkiniz içinde diyorum madem atacaktınız neden o eşyaları aldınız?
Madem aldınız niye atıyorsunuz?
Kadın milletinin zaten temel amacı erkekleri batırmak 🤣 🤣 🤣
Gaza gelmişken at bence... Kalınca kalır
1 gününü ayır bu işe tam olsun :)
Evde aşiri bi ferahlık hissedeceksin
Kedilerin oyuncakları tasmaları varsa kullanmadiğin onları da at
Temizlik malzeleri varsa onları da at örneğin 2 adet vileda kovası varsa vs eski temizlik bezleri ngjdkd
Ben sana daha çok madde sayarım :d
Benden gaz alma sakın jfjxxj ben koltuk takımlarını bile atmıştımVer ver bana tiyo ver ksks
İhtiyacın kadarını alarak buna katkıda bulunabilirsin.Evde ve hayatımda fazla şeyi sevmiyorum
@Chen çayı püskürttüm o nasıl bir çıldırma 😂😂😂Benden gaz alma sakın jfjxxj ben koltuk takımlarını bile atmıştım
Benden gaz alma sakın jfjxxj ben koltuk takımlarını bile atmıştım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.