Olsun ilkinde tutturamazsak ikincisinde tuttururuz. Sigara içiyorum deme sakın?Boyum konusunu tutturamadınız @WarrenBuffett bey🙈 ayrıca sigara konusunu sizinle konuştuk mu:)))
Olsun ilkinde tutturamazsak ikincisinde tuttururuz. Sigara içiyorum deme sakın?Boyum konusunu tutturamadınız @WarrenBuffett bey🙈 ayrıca sigara konusunu sizinle konuştuk mu:)))
Niye içiyorum dersem terliklerinizi arkanızda unutarak mı kaçacaksınız🤭 hoş parçanızı unutacak göz yok ama sizde.Olsun ilkinde tutturamazsak ikincisinde tuttururuz. Sigara içiyorum deme sakın?
Yok sigarayı sevmiyorum da, şu ara sigara içen kızlar ciddi şekilde taarruz alanımda. Ayrıca terliğimi niye bırakayım, bıraksam da giyemezsin ki 46 numara 🤣🤣🤣Niye içiyorum dersem terliklerinizi arkanızda unutarak mı kaçacaksınız🤭 hoş parçanızı unutacak göz yok ama sizde.
Neyse ki benim için uğraşarak değerli zamanınızı harcamayacaksınız🤭 sigara kullanımıyorum. 46😂Yok sigarayı sevmiyorum da, şu ara sigara içen kızlar ciddi şekilde taarruz alanımda. Ayrıca terliğimi niye bırakayım, bıraksam da giyemezsin ki 46 numara 🤣🤣🤣
Sana da sigarayı bıraktıracağım çok saygıdeğer ponçik @Lotus hanım
Olsun sigara içmemen hiç değilse, seninle uğraşmam için çok daha geçerli bir sebep :)Neyse ki benim için uğraşarak değerli zamanınızı harcamayacaksınız🤭 sigara kullanımıyorum. 46😂
daha iyi günlerim olmuştu teşekkür ederim.Her zaman ki gibi düşüncelisin. Biraz durgunum. Onun dışında iyiyim. Sen nasılsın @alcatraz 🤗
Çünkü yeterince atmıyorsun
Bu cocuk cok iyi bazen insani delirtse de arkadaslar..Çok sıcak...
İş biter mi ya en güzelini yapıyorsun 🤪Yapılacak tonlarca iş varken oturup çay içiyorum. Bence ben çok iyiyim şuan.
Bitemiyordu hem de hiç,İş biter mi ya en güzelini yapıyorsun 🤪
Bize de doldur da biz de içelim SEK olsun lütfenn
Bardağımızı da alıp geliyorsak eğer,Bitemiyordu hem de hiç,
Ayaklarımı uzattım
Kop gel
Ama önce bardak al da gel😂
Yok çaydanlık bende, bahçede (çaydanlığı vermem😂)Bardağımızı da alıp geliyorsak eğer,
Çayı da kendimi dolduruyoruz demek ki
Sanırım müessesemiz Kendin doldur hep birlikte içelim anlayışını benimsemiş 😂 😂
Çaydınlık altından falan mı 😂Yok çaydanlık bende, bahçede (çaydanlığı vermem😂)
Bardak senden doldurması benden🤪
Uygun mudur?
Boşalınca mutfağa mi?🤪 Ah ne kadar düşünceli bir beyefendi🤭Çaydınlık altından falan mı 😂
Ben çayımı içer çaydanlığı da alır giderim diye düşünmüştüm. Hayallerim yıkıldı resmen şu an........
Evet uygundur geliyorum 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.