Helal be :))) şifa olsun.1 tam somun tost yedim jsjdjdjd arkadaşlar ben normalim siz kibarsınız
Helal be :))) şifa olsun.1 tam somun tost yedim jsjdjdjd arkadaşlar ben normalim siz kibarsınız
Birdaha söyleeee1 tam somun tost yedim jsjdjdjd arkadaşlar ben normalim siz kibarsınız
Oyunun adının açılımı ne pc oyunu mu telefon mu
Aynı şeyi sabah evi silerken düşündüm kaç gündür sıcaktan kolumu kaldıramıyorum.Hava mükemmel, tatlı tatlı esiyor. Hep böyle olsa. Boğmadan, sıkmadan, baymadan...
teşekkür ederim balımmm 🎈 fena yiyom yiyinceHelal be :))) şifa olsun.
1 TAM SOMUN TOSTBirdaha söyleeee
Ye yahu , can bogazdan gelir :)teşekkür ederim balımmm 🎈 fena yiyom yiyince
İşte has anadolu insanı. Üzerine de on bardak çay vurdun mu tamamdır.1 tam somun tost yedim jsjdjdjd arkadaşlar ben normalim siz kibarsınız
Gerçekten de öyle oldu, dün gece en berbat yaz gecesini geçirdim gerçekten.
Pazar burcu kahvaltı çılgınlığı mı1 TAM SOMUN TOST
aşırı güzel bişe yaİşte has anadolu insanı. Üzerine de on bardak çay vurdun mu tamamdır.
tamamen deli gibi açılan iştahım söz konusuPazar burcu kahvaltı çılgınlığı mı![]()
O bende de var biliyom 🤣🤣🤣tamamen deli gibi açılan iştahım söz konusu
erkek iştahı var bende dkxnkfjf
Bir oturuşta bir danayı yemezsin herhalde?tamamen deli gibi açılan iştahım söz konusu
erkek iştahı var bende dkxnkfjf
ulan benim midem neden sıcağa dayanıklıııO bende de var biliyom 🤣🤣🤣
Bu ara yok ama normalim sıcaktan bir şey yiyesim gelmiyor
sen yiyebiliyo musun?Bir oturuşta bir danayı yemezsin herhalde?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.