gezdirirsen olur sjnxjxO zaman bol şanslar diliyorum sana :)
Beşiktaş sahil taksim Ortaköy ve Nişantaşı önerimdir 😀
gezdirirsen olur sjnxjxO zaman bol şanslar diliyorum sana :)
Beşiktaş sahil taksim Ortaköy ve Nişantaşı önerimdir 😀
Haha neden olmasın ağustos ayından sonrasını beklersen :)gezdirirsen olur sjnxjx
peeeküsü kahveni içerisHaha neden olmasın ağustos ayından sonrasını beklersen :)
Bu hafta il değişikliği yapıp geleceğim sjsjsj
Olur olur :)peeeküsü kahveni içeris
tşk ederim. sizi tanımak istiyordu kendisi ama...İyi aşklar size:)
Bana uzak size yakın olsun🤭🤭
problem olanla değil, olmayanlar. hiçbir skim yok, bonnnnboş useless bir hayat@Biggie neyin var kral ?
bu parça ikimize o zaman.....problem olanla değil, olmayanlar. hiçbir skim yok, bonnnnboş useless bir hayat
Başlayayımda öyle harbiye konu açamamBana da uyar sen aç konuyu 😊
göğüsü güzelse çeksin tabi Zeus un bildiğini kuldan saklamanın anlamı yok bence .dkız foti çekiyor göğüsler çıksın diye bi amuda kalkmadığı kaldı
ulan ne salak insanlr var zjnxkdn sinirim bozuldu
hepimiz sana duacıyız @starbucks kurabiyesi@alcatraz benim de damacana bitmiş iyi aklıma getirdin .)
hepinize bayılıyorumhepimiz sana duacıyız @starbucks kurabiyesi
kshdkshd yav açıklığa değil dengesizliğe karşıyımgöğüsü güzelse çeksin tabi Zeus un bildiğini kuldan saklamanın anlamı yok bence .d
bildirimden gelince direk mesaja en sona geliyorNeden , en son yazanı görmek için taaa aşağı iniyorum sonra en son sayfaya git diyorum. Neden son sayfa ya gitme şeysi en üstte değil. Bunların hepsini istiyorum..
Bildirim gelmesini mi bekleyim: dbildirimden gelince direk mesaja en sona geliyor
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.