İlacı yok mu idrar yolu enfeksiyonu tarzı bişey mi ? O ise ağrısını biliyorum allah belasını versinböbrek yetmezliğinden değil de ağrıdan ölebilirim sanırım bütün günümü mahfetti şu saatten sonra toparlanmam zor gibi
akşam olsa da dinlensem![]()
bu sicak ta bu yapilir mi??????Evi biraz toparlayayım dedim süpürdüm derken dedim odanın şeklini değiştiriym.
Kafama tüküreyim maratona koşusuna katılmış gibiyim.
enfeksiyon değil böbreklerimde kuruma var ilaç tedavisi görüyorum bir kaç haftadır müthiş bir sancı yapıyorİlacı yok mu idrar yolu enfeksiyonu tarzı bişey mi ? O ise ağrısını biliyorum allah belasını versin
Sinirimi atmam lazımdıbu sicak ta bu yapilir mi??????
enfeksiyon değil böbreklerimde kuruma var ilaç tedavisi görüyorum bir kaç haftadır müthiş bir sancı yapıyor
Sinirimi atmam lazımdı
Kötü enerji bi şekil çıkcak vücuttan nedeyim![]()
İlk kez duydum çok geçmiş olsun.enfeksiyon değil böbreklerimde kuruma var ilaç tedavisi görüyorum bir kaç haftadır müthiş bir sancı yapıyor
sağol @nunuİlk kez duydum çok geçmiş olsun.
Umarım hızlıca geçer ağrıların. İnsanın ağrısı varken nefes almak bile batıyor.
sağol @CaT
Nen var çeniiin?böyle olması beni zorluyor.
Selam canım.Selam gençler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.