Laz bakkal beyniyle ülke yönetilirse böyle olur.Valla izlemiyorum artık Boşa kendimizi paralıyoruz.
Ah kahve içmeyincede baş ağrıyor.İşin sırrı kahvedeymiş. Tüm gün eziyet ettim kendime...
Başımı ağrıtmıyor da sersemletiyor galiba. Ya da alakası yok, suçu kahveye attım. Bilmiyorum...Ah kahve içmeyincede baş ağrıyor.
Bende aynı durumda mıyım acaba yapayım hemen![]()
Ben bazen ayılamıyorum. Üstüne baş ağrısı başlıyor.. Yaşadığım için suç atmadan reel söyledimBaşımı ağrıtmıyor da sersemletiyor galiba. Ya da alakası yok, suçu kahveye attım. Bilmiyorum...
Ben kahve sevmem. Yıllarca her türlüsünü denedim yine sevemedim. Ama içmeye devam ediyorum.: ))Ben bazen ayılamıyorum. Üstüne baş ağrısı başlıyor.. Yaşadığım için suç atmadan reel söyledim![]()
Nasıl sevmedin inanamıyorumBen kahve sevmem. Yıllarca her türlüsünü denedim yine sevemedim. Ama içmeye devam ediyorum.: ))
Dahil. Onun sadece kokusunu seviyorum.Nasıl sevmedin inanamıyorum
türk kahveside dahil mi
Peki kahveden beklentin ne
Bende sendenim @döngüselBen kahve sevmem. Yıllarca her türlüsünü denedim yine sevemedim. Ama içmeye devam ediyorum.: ))
Neden şikayetçisin ülkeyi ekonomist yönetiyor ondan iyi mi bileceksinBu ülkenin ekonomi yönetimi samimi söylüyorum gerizekalı. Leblebi kadar beyinleri yok bunların. Ülke' de enflasyon %100 üzerinde ve faizleri hala % 20'lerde tutuyor süzme mallar. Sen böyle faizi baskılarsan yıl sonunda % 60'lara dayanan reel faizler ve 35 TL'yi aşacak dolar karşısında ne yapacaksın? Aptal oğlu aptallar, her şeyin dışarıdan geliyor. Faizleri arttır, alım gücünü yükselt hiç değilse ülkedeki paran değerli olur ve dolaşımda daha az Türk lirası olur. Yerli sanayi de gelişir, ülkedeki üretimde artar.
Adamı katil eder bu siyasetçiler.
işte @döngüsel 'in görmek istediği alarm düzeni asdlksakldaah istanbuuul istanbul olalııı hiç görmediii böyle kedeeer
![]()
Ben alarmsız o saatlerde kalkıyorum. : )))))))))))))))işte @döngüsel 'in görmek istediği alarm düzeni asdlksaklda
Ama sen küsürat olayından bahsediyorsun. Evet, tam olarak bu düzen.: )))işte @döngüsel 'in görmek istediği alarm düzeni asdlksaklda
ben seviyorum 8:14'ü 9:39'uAma sen küsürat olayından bahsediyorsun. Evet, tam olarak bu düzen.: )))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.