Girmeyince bende buranın eksikliğini arıyorum 🙈🙈diğerlerini bilmem de ben özledim galiba![]()
Girmeyince bende buranın eksikliğini arıyorum 🙈🙈diğerlerini bilmem de ben özledim galiba![]()
Ahahahah102 bildirim nedir yahu?
Çoğu bildirim açık yazı yazdığım tüm konulara biri yazıncada geliyor ondan herhalen fazla 15 görmüş ben dkndkxnc ne geliyor lan o kadar size aşklarım
djdjkdhd deli gibi yazıyorsunuz heralde ben yaşlandımÇoğu bildirim açık yazı yazdığım tüm konulara biri yazıncada geliyor ondan herhal
sen benim kankam hakkında deli filan ne biçim konuşuyorsun yaa ?!?!djdjkdhd deli gibi yazıyorsunuz heralde ben yaşlandım
120 konu açmışım daha 1 yılım dolmadıdjdjkdhd deli gibi yazıyorsunuz heralde ben yaşlandım
de hayde hasen benim kankam hakkında deli filan ne biçim konuşuyorsun yaa ?!?!
ben üşeniyom ya bebisim jdhdjxhxj120 konu açmışım daha 1 yılım dolmadı
Mesajları beğenmelerimi düşün işte![]()
kusura bakma kuzenim yazmış.de hayde ha
Valla izlemiyorum artık Boşa kendimizi paralıyoruz.Bu ülkenin ekonomi yönetimi samimi söylüyorum gerizekalı. Leblebi kadar beyinleri yok bunların. Ülke' de enflasyon %100 üzerinde ve faizleri hala % 20'lerde tutuyor süzme mallar. Sen böyle faizi baskılarsan yıl sonunda % 60'lara dayanan reel faizler ve 35 TL'yi aşacak dolar karşısında ne yapacaksın? Aptal oğlu aptallar, her şeyin dışarıdan geliyor. Faizleri arttır, alım gücünü yükselt hiç değilse ülkedeki paran değerli olur ve dolaşımda daha az Türk lirası olur. Yerli sanayi de gelişir, ülkedeki üretimde artar.
Adamı katil eder bu siyasetçiler.
kuzen modasıda geçti amakusura bakma kuzenim yazmış.
ben dövdüm zaten onu
moda ne oldu kızkuzen modasıda geçti ama
sana kim lazım ?kuzen modasıda geçti ama
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.