Yıhıııllll... diyordu meczup bi ağabeyimiz.. aynı fikirdeyim.. bu aralar dam bi tarafıma.. mertek başka bi tarafıma..
Deprem psikolojisini bu video ile hem ağladık hem güldük öyle atlattık. Hala arada açar izlerim.depremden sonra çok izlemiştim bunu![]()
okeydesin. oyun bitince haber ver.. bu gün şansım yok. bari sana yenileyimDeprem psikolojisini bu video ile hem ağladık hem güldük öyle atlattık. Hala arada açar izlerim.
Şu an boş. Gelebilirsinokeydesin. oyun bitince haber ver.. bu gün şansım yok. bari sana yenileyim
davet yolladımŞu an boş. Gelebilirsin
kap mi ris yühBu nasıl kapristir ya![]()
Paranın kıymeti kalmadı artık kanka napcaz parayıhalbuki o kadar da paraya kıymet verdim , gelecekse gelsin artık 😂
yastikların altını , çil çil altınla doldur sonra kanka paranın değeri kalmadı 😂😂😂😂Paranın kıymeti kalmadı artık kanka napcaz parayı![]()
Ben normalde yıldız Tilbe dinleyemiyorum,sesi yorumu yorucu geliyor bana.ula tilbe ya radyoda çıktı kadın şarkı söyledikçe köpekleri öldürün videosu gözümün önüne geliyor
Hala dinleyemiyorum yıldız tilbe ...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.