Ne verelim abime?Hani yok mu biseyler?
Şuan iş saati olduğundan çay kafiNe verelim abime?
Fiziksel görüntün nasıl gençleşiyor ya, ne kullanıyorsun bize de söyle jrjrhdhdKafa kağıdım hızla eskiyor. Ama fiziksel görüntüm her gün gençleşiyor. Azrail mesaj mı yolluyor acaba. Cesedim yakışıklı olacak sanırım![]()
Hayatı dolu dolu yaşamaya gayret ediyorum. Altım kuru keyfim yerindeFiziksel görüntün nasıl gençleşiyor ya, ne kullanıyorsun bize de söyle jrjrhdhd
Maşallah diyelim, nazarimiz değmesin..Hayatı dolu dolu yaşamaya gayret ediyorum. Altım kuru keyfim yerinde![]()
Güzel bakan insanların nazarı değmez. Teşekkür ederim. Reverans hanımefendi..Maşallah diyelim, nazarimiz değmesin..
Ney mesela ? Yayın falan .)))))Hani yok mu biseyler?
4 5 saati görmüşümdür dcde sabahlamalar dahilse 7 8 saat 10 saattelefonda 2 saat ne konuşulur acaba çok merak ediyorum
bir insan telefonda 2 saat konuştuğu konuyu neden yanına gidip konuşmaz mesela¿
Ben de kız kardeşimle konuşuyorum. .)))4 5 saati görmüşümdür dcde sabahlamalar dahilse 7 8 saat 10 saat![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.