O ne tatlı profil 🙈 günaydinnn çiçeğimEski düzene geri dönmem gerek, bu yeni hali sevmedim.
Günaydın canım.O ne tatlı profil 🙈 günaydinnn çiçeğim
Bebek tavus kuşunu belgesel dahil hiç görmediğimi fark ettimGünaydın canım.
Minnak tavus kuşu.dd
Dün ben de Twitter'da gördüm. Şekerlere bak ya biblo gibiler.Bebek tavus kuşunu belgesel dahil hiç görmediğimi fark ettim
Sayende bir farkındaliğim oldu
![]()
En kocaman şeker senin olsun
Aklıma hemen senin çaliya benzeyen bebek kuşların geldi 🥰Dün ben de Twitter'da gördüm. Şekerlere bak ya biblo gibiler.:
![]()
![]()
Yaaa unutmamışsın.ddAklıma hemen senin çaliya benzeyen bebek kuşların geldi 🥰
Saksı içindeki duruşlarını da hatırlıyorum çok tatlılardıYaaa unutmamışsın.dd
Bu sene de geldi kumrular. Önlemimi aldım, hemen çalıları temizledim. Bu sene yavru yok, çürüyen çiçek de yok. Üzülmedim değil.: )))
Yaaa güzeldi be!Saksı içindeki duruşlarını da hatırlıyorum çok tatlılardı
Şöyle misafirler ne güzel oluyor
Hayat bazen tebessüm ettirmek için karşimiza minnak canlılar çıkartıyor
Ben küçük bir hayvan görünce yumuşacık oluyorum
Kan değerlerine baktirdin mi?Yattığımdan daha yorgun uyanıyorum??
Hı hı, pek parlak değil. 🤷🏻♀️Kan değerlerine baktirdin mi?
Dikkat et kendine lütfen. Konuşalım birara:*Hı hı, pek parlak değil. 🤷🏻♀️
Bu nasıl kapristir yakadıköy rıhtımdan kendimi atma isteği.. çık aklımdan djdnjdnf
Yiaahh çok tatlısın🥰🙈@Lotus kocaman öpüyorum seni tatlı dillim, minnoş seslim.: ))
Gelin ata binmişİçeri girdik iyice. Bu borsa ne zaman çıkacak?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.