Yeni şehir lazım yeni telefon ve telefon numarası , sil baştan başlamak lazım unutmak lazım tanıdıkları falan , çok zor çok (bunları yapabilir misin ?) 😂Bulursan bana da haber eder misin?🤭
Yeni şehir lazım yeni telefon ve telefon numarası , sil baştan başlamak lazım unutmak lazım tanıdıkları falan , çok zor çok (bunları yapabilir misin ?) 😂Bulursan bana da haber eder misin?🤭
Her Eylül şehir değiştiririm ondan da sıkıldım desem🤭🤭Yeni şehir lazım yeni telefon ve telefon numarası , sil baştan başlamak lazım unutmak lazım tanıdıkları falan , çok zor çok (bunları yapabilir misin ?) 😂
Hoş bu sene kaç şehir değiştirdim onuda bilmiyorum 🤭Her Eylül şehir değiştiririm ondan da sıkıldım desem🤭🤭
Immm yeni uğraşlar lazım hanımefendi desene 😀Her Eylül şehir değiştiririm ondan da sıkıldım desem🤭🤭
Ah bu sıralar tek yaptığım aktiviteImmm yeni uğraşlar lazım hanımefendi desene 😀
En iyisi bol bo uyumak değişiklik olur 🙄
Benim yapamadığım aktivite malesefAh bu sıralar tek yaptığım aktivite![]()
4 saatlik uyku muBenim yapamadığım aktivite malesef
4 saatlik uykuyla güne başlıyorum her sabah.
Hayat şartları diyelim bu aralar böyle malesef4 saatlik uyku mu
Beni kimse tutamaz o kadarcık uyku ile🤭
Kendine neden böyle bir kotuluk yapıyorsun ki?
YaaHayat şartları diyelim bu aralar böyle malesef
Elimde olan birşey değil uykum gelmiyor
Ben agresif ve sinirküpü olmuş vaziyette oluyorum ve çevreme zarar veriyorum daha çokYaa
Bu konuya eminim @nunu nun güzel tarifleri vardır 🤭 ben az uyuyunca mutsuz oluyorum. O yüzden dikkat ediyorum uykuma.
Ay yok senin acil uyuman lazım🤭Ben agresif ve sinirküpü olmuş vaziyette oluyorum ve çevreme zarar veriyorum daha çok![]()
Deniyorum deniyorum olmuyor , bu gece uyku hapını alacağım ama.Ay yok senin acil uyuman lazım🤭
Hemen uyku hapı almak vücuda zarar vermez mi ki?Deniyorum deniyorum olmuyor , bu gece uyku hapını alacağım ama.
Almayacağım ve kendi kendime uyumaya çalışacağım , zor olacak ama başarırım sanırım 😀Hemen uyku hapı almak vücuda zarar vermez mi ki?
Herşey geçer:))Almayacağım ve kendi kendime uyumaya çalışacağım , zor olacak ama başarırım sanırım 😀
Zamanla herşey düzelir :)Herşey geçer:))
Burdayız çiçeğim 💋Eyyy forumcular neredesiniz !?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.