Tabii gelir gider problemleri 🚬Herkesin enflasyonu farklı belkim![]()
Tabii gelir gider problemleri 🚬Herkesin enflasyonu farklı belkim![]()
Doğru atomu Erdoğan parçaladı.................. Ben de şaka yapacak liderimizle dalga geçecek sandıme zaten ?
Öğretiriz nolcak
İnternette oto dizme tusu var basarsın dizer
Bebitom öyle deme djbdjds
ay zaten pazar pazar eve tıkılmışım koca şehirde tek başımayım en acilinden bombeleş bi kanki bulmalıyım
pazar kahvaltısı istirem
gülen olursa ban atarım ben. kimse okeyi anasının karnında öğrenip gelmedi sonuçta kasjdsaÖğretiriz nolcak
İnternette oto dizme tusu var basarsın dizer
haddini bil bre zındıkDoğru atomu Erdoğan parçaladı.................. Ben de şaka yapacak liderimizle dalga geçecek sandım
ya ben taşı atmayı beceremedimde oyun perin taşını bile attı bitemedim ldknmflgdkfg ammannngülen olursa ban atarım ben. kimse okeyi anasının karnında öğrenip gelmedi sonuçta kasjdsa
sen, sen olmaya devam et kanka. gerisini halledersin gibime geliyor aksdjasya ben taşı atmayı beceremedimde oyun perin taşını bile attı bitemedim ldknmflgdkfg ammannn
Bilmezler..... Bilmezlerhaddini bil bre zındık
istanbulda ol nolurBen de boş beleş evde oturuyorum, ben de tekim saniyordum, tek olmadigima sevindim hdjdjd :*
Allah yardımcın olsunyeni başlangıçlar lazım.
Teşekkür ederim🙏🏻Allah yardımcın olsun![]()
Bulursan bana da haber eder misin?🤭yeni başlangıçlar lazım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.