İçinden Geçeni Söyle

CaT

🎈
Board Admin
Ama 45 de fenaymis, dogru geçen haberlerde 50 ye kadar çıkacakmış diyordu..... of diyorum @velevki

velevki

🎈
Altın Üye
Bu küresel isinma her yeri mahvetti... haziran da ankara da idim, hava hep kapali yagmurlu 21 derecelerdeydi.. normalde ozmanlar sıcak olurdu, allah sonunuzu hayir ettsin 😔
Amin amin. Ciddi bir sorun aslında. Ne olacağız böyle bilmiyorum. kıyamet kopsa kurtulsak mı artık? .:$

• Sad
Tepkiler: CaT

velevki

🎈
Altın Üye
Ama 45 de fenaymis, dogru geçen haberlerde 50 ye kadar çıkacakmış diyordu..... of diyorum @velevki
Hem nasıl fena :(
Burada nem oranı çok yüksek bi de,nefes aldırmıyor. Her yaz bir yerlere kaçıyorduk bu yaz bazı nedenlerden ötürü evde olmak zorundayız. Çok şükür klimalar var. Konteyner da yaşayanlar ne yapacak bilmiyorum ahhh aklım hep onlar da.. mevlam yardımcıları olsun.

Son düzenleme:
  • Sad

Arthur

Huysuz ve tatlı adam..
Gümüş Üye
Baş ağrısıyla uyanmak niye ya :(

• Sad

CaT

🎈
Board Admin
Hem nasıl fena :(
Burada nem oranı çok yüksek bi de,nefes aldırmıyor. Her yaz bir yerlere kaçıyorduk bu yaz bazı nedenlerden ötürü evde olmak zorundayız. Çok şükür klimalar var. Konteyner da yaşayanlar ne yapacak bilmiyorum ahhh aklım hep onlar da.. mevlam yardımcıları olsun.

Amiiin, evet onlar benimde cok aklima geliyor, acaba diyorum kayip cocuklar varmi? Ailesini arayan cocuklar ne oldu bulundumu? Vs vs derken gözlerim dolacak ben susayım...

Evet burda da nem olmuyor, kuru sicak ikisi de sıkıntı 😔 klima ever allahin lutfu gercekten

CaT

🎈
Board Admin
Banu ile mehmet ayrılmış yaaa, takip ettigim ilk ve tek, bana yabancı insanlar hdjdj

Üst Alt