Kova ile dökelim mi🤭fena quzel bir qece qeciricem sans dileyin bana
Kova ile dökelim mi🤭fena quzel bir qece qeciricem sans dileyin bana
okey oynuyozçok sıkılıyorum ya
Üşenmeden hesaplamış (: sakal tıraşı vs.Diğer 2 saatte ne yapiyorsun
Varsa ıspanaklı yapHamur hazir, icini hazirlayayim dedim.. ne beyaz peynir var ne patates. O hamuru ne yapayim şimdi ben??
Hayir, kırk yilda bi aileme güzellik olsun dedik djdjjd
Varsa ıspanaklı yap
Poğaça hamuru mu?Yok onuda iki gün önce yemege kullanmistim, kabak ve brokoli var sebze olarak 😂😂
Artik galiba kaşarli yapacağım, yarisini da boṣ
Poğaça hamuru mu?
Börek hamuru boş pişmez :)Börek hamuru 😂 poğaça hamuru olsa, atarim firina pişer, o güzel oluyor. Ama börek hamuru boş pişer mi? Güzel olur mu?
Börek hamuru boş pişmez :)
Bak ne yap biliyor musun.. hamurun ağzını streç ile iyice kapat dolaba koy yarın pişir, hiç bi şiycik olmaz.
Eğer poğaça hamuru olsaydı zeytinli önerecektim.
YouTube da olanı ben de denedim sevmedim. Orada 3-5 gün sıcak olur hava ,biz ne yapalım ekime kadar hep...Youtube de gördüm boş pişirmiṣ ama tuaf duruyoo... ayy evet cok tesekkür ederimmm harika fikir, tamam öyle yapayim 🤩🤩 zaten yorulmustum aç aç hazirladim hava suan 30 derece ..
YouTube da olanı ben de denedim sevmedim. Orada 3-5 gün sıcak olur hava ,biz ne yapalım ekime kadar hep...(
Yaz ortası gelmiştim o tarafa mis gibi havası ama çok gri. Sıcağı da fena oluyormuş diyorlar,diyorsun. :)Yok yaa iklimler degisti, burda da artik iki aya kadar sıcak oluyo ama hic alışık olmadigimizdan afalliyoruz
Ama tabi sizin orayla kiyaslanamaz, arada bi serin oluyo
Ben yaz ortası gelmiştim o tarafa mis gibi havası ama çok gri. Sıcağı da fena oluyormuş diyorlar,diyorsun. :)
Buraya 45-50 derece sıcaklar gelecekmiş diyorlar,klimali odalara hapsolacagiz ahhh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.