Öylemi oldu allah Allah hiç farkında değildim 😄Bir şeyler yaparlende bakılabilir yani
Abartı olmadı mı😹😹😹
Öylemi oldu allah Allah hiç farkında değildim 😄Bir şeyler yaparlende bakılabilir yani
Abartı olmadı mı😹😹😹
Niye sen sadece forumlamı ilgileniyorsun 🤣🤣🤣🤣Öylemi oldu allah Allah hiç farkında değildim 😄
peküVücuda sürülen sinek ilacı
Fesleğen sevmiyorlar fesleğenli paefüm bul 🤣
Yıllardır kullanırım öyle bir şey yaşamadım. İlk zamanlar biraz zorlanirsin ama alışırsın zamanla. Bu çok başka bir sorun .Gözlük kullanan var ise lütfen bana bir dönsün
Gözlük yaptırdık teyzeme 8900 tl uzak yakın
Yakında bulanık gölgeli görüyor kadın satıcı diyor ki gözlüğü alın 3 4 gün kullanın sonra düzelir.
Bulanık olan gözlük düzelir mi 😤😤😤😤
Allah aşkına ya
Kibar davrandıkça gözlüğü alıp parayı ödeyelim diye uğraştı.Yıllardır kullanırım öyle bir şey yaşamadım. İlk zamanlar biraz zorlanirsin ama alışırsın zamanla. Bu çok başka bir sorun .
Kibar davrandıkça gözlüğü alıp parayı ödeyelim diye uğraştı.
En son teyzemin gözlüğünü takıp dedim bu bulanık şimdi okuyamıyorum yarın düzelecek mi dedim.
İncelemeye gönderiym diyor. İlla gerizekalıya anlatır gibi anlatmam mı lazımdı.
😤😤🤷🤷🤦🤦
Yakın kısmını yukarıya yapmışlar muhtemelen 🥲
Ahh keşke güzel muntazam iş yapsa herkes nezaketle anlaşsak falan medeni olmak adı altında bu ülkede çok şey istiyorum hissine kapılmaktan vazgeçsem bendeKuvvetle muhtemel kendi hatalarıdır. Bilale anlatır gibi anlatınca sen ,olaya uyanmış olup telafi etmek istemişlerdir .)
Herkes işini ciddiyetle yapsa hiç sorun olmaz esasen.
Ben o hissimi kaybettim nunucum, uzun zamandır beklentilerimi engin tutuyorum. Böyle geldik böyle gideceğiz maalesef. Üzgünüm ziyadesiyleAhh keşke güzel muntazam iş yapsa herkes nezaketle anlaşsak falan medeni olmak adı altında bu ülkede çok şey istiyorum hissine kapılmaktan vazgeçsem bende
Ne güzel olurdu..
Valla ben kaybedemiyorum kiBen o hissimi kaybettim nunucum, uzun zamandır beklentilerimi engin tutuyorum. Böyle geldik böyle gideceğiz maalesef. Üzgünüm ziyadesiyle
Gerçeğe kanaat getirdim. Sanırım yıllar, tecrübelerim ve son seçimler sebep oldu.Valla ben kaybedemiyorum ki
🚬🚬🚬
Nasıl başardın
Ben ümitli değilim fakat işini yarım yamalak yapan insanlara sinirlenmemi engelleyemiyorum 🤣🤣🤣🚬🚬🚬Gerçeğe kanaat getirdim. Sanırım yıllar, tecrübelerim ve son seçimler sebep oldu.
Eşim gibisin.. o da akrep ya, işini düzgün yapmayanlara sinir oluyor .))Ben ümitli değilim fakat işini yarım yamalak yapan insanlara sinirlenmemi engelleyemiyorum 🤣🤣🤣🚬🚬🚬
Hep söyleniyor mu 🤣🤣🤣Eşim gibisin.. o da akrep ya, işini düzgün yapmayanlara sinir oluyor .))
Ahah vallahi aynen dediğin gibi,özellikle sahilde yapıyor bunu :)))))Hep söyleniyor mu 🤣🤣🤣
Kaldırım taşları bile yamuk yumuk söylene söylene giderim 🤣🤣🤣
Eşimde akrep ama o yükselen terazi daha ılımlıdır.
Onuda değiştirdim herhal 🤣🤣🤣
Geçen gün yürüyoruz. Dedi ki
Medeniyetten uzağa yürüyoruz. 🤣🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.