Şimdi gördüm ayy değişik bir parça vardı bulmam lazımYok mu değişik, çok değişik parçalar? Aynı şeyleri dinlemekten bıktım...
Şimdi gördüm ayy değişik bir parça vardı bulmam lazımYok mu değişik, çok değişik parçalar? Aynı şeyleri dinlemekten bıktım...
O ne demek la o neyyyyyyeniden hayata bağlayacak şeylerden özenle uzak duruyorum missss gibi
mesela çok güzel bir çiçek görünce bakıp geçiyorum koklamıyorum ((:O ne demek la o neyyyyy
Neden ama ya güzel olduğunu biliyorsunmesela çok güzel bir çiçek görünce bakıp geçiyorum koklamıyorum ((:
yanliş ifade ettim aslında , bahsetmek istedğim zaaf sahibi olacak seviyede baglanmak , bağımlılık eşiğimde biraz düşük (((:Neden ama ya güzel olduğunu biliyorsun
benim yükseklik korkum var ama yükseklikle alakalı yapmadigim mok kalmadı teklif gelse kesin bunu da yaparım gjxbcbdIzlerken öldümmmmm... @Lafebesi sen bunu yapabilirmiydin???
benim yükseklik korkum var ama yükseklikle alakalı yapmadigim mok kalmadı teklif gelse kesin bunu da yaparım gjxbcbd
şimdi şöyle kuleye tırmanmamak bir tercih , paraşütle atladikdan sonra tercih hakkın kalmıyor , yada parasailing yaparken indir beni diyemiyorsum cjxncbcbc xnfbfjdj içinden kendine küfür ediyosun en fazla fjcbc cncNan nasil oluyo o? Benim de var, tüm arkadaslar bi kule vardi oraya cikti, benim ikinci katta dizlerim titredi geri inmek zorunda kaldim djsjsgaew
Taşındın mı kız naptınSıcaktan eridim, eve kadar tek parça kalır mıyım bilmiyorum..
Yok be canım, bayramdan sonraya kaldı o.Taşındın mı kız naptın
Heee iyi yaptın ben seni göremeyince taşınıyorsun sandımYok be canım, bayramdan sonraya kaldı o.
Ben akrabalarla koca minibüs gibi arabayla 10 kişi yolculuğa çıktım djdjdjjd
Dönüşteyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.