beğendiysen ne mutlu bana.@alcatraz son iki parça güzeldi, tşk.
bende hala çalıyo. bi süre dinlemiyordum. bu kadının sesini seviyorum. beni çeken bi tınısı var...
beğendiysen ne mutlu bana.@alcatraz son iki parça güzeldi, tşk.
Yok mu değişik, çok değişik parçalar? Aynı şeyleri dinlemekten bıktım...
Klipleri izlemiyorum ki.: ))lütfen yormayan klipli ve melodili parça atın ortime.
sonra gece okeyde ağzımıza tükürüyo![]()
sözleri de cok şeyapma. yorarsaKlipleri izlemiyorum ki.: ))
@Tonyukuk gölgeleri gücü adına mi izliyorsun🤭
İbi izledin gördüm. Ben İbi'ye bayılıyorum 😂Yakın zamanda izledim. 🤓
İbi güzel evet ama arada nostalji yapıyorum. Şirinler falan... 😀İbi izledin gördüm. Ben İbi'ye bayılıyorum 😂
Şeker kız CCandy falan da var mı🤭🤭İbi güzel evet ama arada nostalji yapıyorum. Şirinler falan... 😀
Hiçbirini unutmadım. 😀Şeker kız CCandy falan da var mı🤭🤭
Sen en çok hangisini izlemekten keyif alıyorsun?Hiçbirini unutmadım. 😀
Şirinler ve Heidi eski versiyonu.Sen en çok hangisini izlemekten keyif alıyorsun?
Yeni versiyonda heidi'nin yeni bölümlerini yapmışlar gördün mü🤭 ya hep eskiydi de ben bu sene keşfettim🤭Şirinler ve Heidi eski versiyonu.
Yeni versiyonda heidi'nin yeni bölümlerini yapmışlar gördün mü🤭 ya hep eskiydi de ben bu sene keşfettim🤭
Başka yeni versiyon mu var ya ben bitirmiştim acaba onlardan mi bahsediyorsun link plsYeni versiyonda heidi'nin yeni bölümlerini yapmışlar gördün mü🤭 ya hep eskiydi de ben bu sene keşfettim🤭
Link bilmiyorum kız, yeğenim TRT çocukta izliyor onla izliyorum. Heidi babaannesini buldu, klara'nin babası evleniyor falan🤭🤭Başka yeni versiyon mu var ya ben bitirmiştim acaba onlardan mi bahsediyorsun link pls
Aaaaaaaaaaaaa babaanneli bölümleri izlemedim hiçLink bilmiyorum kız, yeğenim TRT çocukta izliyor onla izliyorum. Heidi babaannesini buldu, klara'nin babası evleniyor falan🤭🤭
Tabiii bir gemi kazası geçirmiş kaybolmuş, hafızasını kaybetmiş. Heidi onun hafizasini getirmeye çalışıyor 🤭🤭🤭Aaaaaaaaaaaaa babaanneli bölümleri izlemedim hiç
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.