doparlan bıragma gendiniYabma bunu @alcatraz
okdoparlan bıragma gendini
Afiyet olsun ozbiye 🤣🤣🤣🤣Burnumun ısırılmasıyla uyandım.
Ağlıyorum.:)))
Yaaaa @döngüsel 😂😂😂60 sn plank yormuyor artık. Sevinecek bir şey buldum, tutunayım sıkıca.
Oooo kıskandım.60 sn plank yormuyor artık. Sevinecek bir şey buldum, tutunayım sıkıca.
Yooo eskiden 3 dk az gelirdi, yaşlandık be nunu.Oooo kıskandım.
60 snde kaslar titremiyor mu yaw
Ben o bekleme esnasında çook sıkılıyom 3 dk nasıl durdun öyleYooo eskiden 3 dk az gelirdi, yaşlandık be nunu.
Aklına güzel şeyler getir, kendini oyala, zaten zaman geçiyor, anlamıyorsun bile.Ben o bekleme esnasında çook sıkılıyom 3 dk nasıl durdun öyle
Anime açıp izleyebilir miyim acaba plank en güzel sporlardan biri sakatlanma tehlikesi yok mis gibi dinlen dinlen yapAklına güzel şeyler getir, kendini oyala, zaten zaman geçiyor, anlamıyorsun bile.
youtube'dan video acıyo izliyoBen o bekleme esnasında çook sıkılıyom 3 dk nasıl durdun öyle
Yok mu değişik, çok değişik parçalar? Aynı şeyleri dinlemekten bıktım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.