Baktın olmuyor bu şekilde kapatmayı dene .))Bir tane link atayım sana 2.alternatif olarak. ))
View: https://youtu.be/wWjrSFQTGsQ
Baktın olmuyor bu şekilde kapatmayı dene .))Bir tane link atayım sana 2.alternatif olarak. ))
İnşallah güzel olur vallaBakalım bu sefer zaferle çıkabilecek misin işin içinden.))
Bende ediyorum 🤣🤣🤣Çok merak ediyorum sonucu.: )))
Yok yok atma kız benim kafam karısıyo öyle bundan yapcamBir tane link atayım sana 2.alternatif olarak. ))
Tamam açma linki .)))))İnşallah güzel olur valla
Bende ediyorum 🤣🤣🤣
Tırnaklarıda ojeledik bakalım eldivenle napcam 🤣🤣🤣
Yok yok atma kız benim kafam karısıyo öyle bundan yapcam
Eldivenle içli köfte mi yapılır?İnşallah güzel olur valla
Bende ediyorum 🤣🤣🤣
Tırnaklarıda ojeledik bakalım eldivenle napcam 🤣🤣🤣
Yok yok atma kız benim kafam karısıyo öyle bundan yapcam
Yapamaz ki .))))Eldivenle içli köfte mi yapılır?
Yüzümü buruşturarak baktım şu an.: )))))))))))))))))
Ya ben daha kolay yöntem sundum kabul etmedi :)@nunu baştan kaybedeceğin oyuna girme. Sil şu ojeleri, yap düzgün düzgün.: ))))
Silmem ya yeni sürdü teyzem kalpli@nunu baştan kaybedeceğin oyuna girme. Sil şu ojeleri, yap düzgün düzgün.: ))))
Hangisi bu 2. Attığın daha mı kolayYa ben daha kolay yöntem sundum kabul etmedi :)
Hamuru yogurabilirsinde köfteyi kapatabilir misin bilmiyorum ))Silmem ya yeni sürdü teyzem kalpli Ekli dosyayı görüntüle 8869
Mod hanım görseli gördükten sonra siler misiniz 🤣🤣🤣
Bugün köfte yoğurdum yaşlı bi teyzeye yine eldivenle 🤣🤣🤣 yaparım bee
Makine .)))Hangisi bu 2. Attığın daha mı kolay
Ben deee,çok şekerler değil mi ?.)Yalnız ojelere bayıldım.
Sen görme.))hani nerde ????
Yalnız ojelere bayıldım.
Sizden gelen bu motivasyonla yapmam lazım 🤣🤣🤣🤣Ben deee,çok şekerler değil mi ?.)
Tamam kuzum çok sağol herşey içinBen gidiyorum,ilerleyen saatlerde geleceğim @nunu .)
Görsel bekliyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.