Boşver kahveyi senin hatrın daha çokBir fincan kahve olsam kırk yıl hatırı vardi ...
Boşver kahveyi senin hatrın daha çokBir fincan kahve olsam kırk yıl hatırı vardi ...
bugün en sevdiğim cümle bu olabilir.Evim evim güzel evim.
Ooohhhhhh kimseye gitmedim ohhhhhh paşa gönlüm OHHHHOOOOHHHHHHHH 🤣🤣🤣 4 5 telefon araması 3 4 dkEvim evim güzel evim.
Bayılacağım artık şu ziyaretlerden. Kuytumda köşemde mutluyum ben. Zaruri birlikteliklerden de, göstermelik sevgilerden de gına geldi.
Üni yıllarımda kalsaymışım, hiç zaman geçmeseymiş keşke...
Yerim seni.dddOoohhhhhh kimseye gitmedim ohhhhhh paşa gönlüm OHHHHOOOOHHHHHHHH 🤣🤣🤣 4 5 telefon araması 3 4 dk
Whatsap toplu mesaj OOOOOOHHHHHHH 🤗
Eşim tek geziyor vallah o kadar yol yoruyor beni 5 saat gidemem canım bünyem ottan boktan hastalanıyor 🤗🤗🤣🤣🤣🤣
Afiyettt ama yani ben yemek hazırlardım ben bana lazımım 🤣🤣🤣🤣Yerim seni.ddd
Benim ilk denememde şekli hariç mükemmel olmuştu. Sonrakinde ustalaştım.Afiyettt ama yani ben yemek hazırlardım ben bana lazımım 🤣🤣🤣🤣
İçli köfte denicem kız ilk sen dene zehirlenmezen bende yerim 🤣🤣🤣🤣
Yaptın mı diye merak edip geldim)))Afiyettt ama yani ben yemek hazırlardım ben bana lazımım 🤣🤣🤣🤣
İçli köfte denicem kız ilk sen dene zehirlenmezen bende yerim 🤣🤣🤣🤣
Valla velevki hanımdan bir tarif aldım.Benim ilk denememde şekli hariç mükemmel olmuştu. Sonrakinde ustalaştım.
Tutmazsa hamuru irmiği artır. İşin sırrı irmikte. Hamuruna kimi yumurta koyuyor kimi koymuyor. Ben koyuyorum.
Kuzum eve bi gidebilsem gidemedim geç saate kalcak 🤦Yaptın mı diye merak edip geldim)))
Bakalım bu sefer zaferle çıkabilecek misin işin içinden.))Valla velevki hanımdan bir tarif aldım.
Gizli gizli usulca bi cevizli yapcam iç harcı gerisi birebir aynı bakalım nolcak eve gidebilsem araç gelmiyor
Bu bayramlar cidden gezmek falan zulüm
Bir kere yaptım bende beğenmedim 2. Denemem olcak bakalım 🤣🤣🤣
Mutlaka atcam ama çok geç saate kalabilir kıymayı şaşırıp buzluğa attım o çözcek 🤦@nunu foto atmayı unutma.: )))
Bir tane link atayım sana 2.alternatif olarak. ))Mutlaka atcam ama çok geç saate kalabilir kıymayı şaşırıp buzluğa attım o çözcek 🤦
Nefis yemek tariflerinden mi atacan?Bir tane link atayım sana 2.alternatif olarak. ))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.