Nerde gamer 85468468 game konusu açtım yazı yazdım nereyesun görmedik bi oyununu şkmdfgÇok sıkıcı![]()
İyi bayramlariyi bayramlar herkese
allaamm bu cümleyi kafamdaki gibi gerçekleştirmem de yardım etSon bir güncük, sonra tüm günler benim.
Nerde gamer 85468468 game konusu açtım yazı yazdım nereyesun görmedik bi oyununu şkmdfg
Online oyun yok mu yawben yayın yapmıyorum kidenk gelirsek @HolySpectre ortimle savaş meydanlarında akıyoruz onun dışında tek başıma oynuyorum ben
![]()
Hangi oyunları oynuyorsun daha çokOnline oyun yok mu yaw
Yayını görmedik manasında değil beraber oynamadık manasında ☺️🤣
AnlatsanaO nasıl rüyaydı kjhgfd
Dönem dönem değişiyorHangi oyunları oynuyorsun daha çokben tam bir oyun koleksiyoncusu olduğum için olmayan yok gibi bir şey bende
![]()
Grind oyunlarını çok sevmiyorum çünkü kendimi bildiğimden hayatsız gibi oynarım bi kere başlarsam o yüzden hiç dota, lol warframe destiny gibi oyunlara bulaşmadımDönem dönem değişiyor
Moba oyun yüklü sürekli lol zaman zaman heroes of the storm oynuyorum dotayı solo sıkıldım saldım
Seven days to die oynuyorum şuan güncelleme geldi yeni çıktı betadan nur topu gibi 🤣
Fallguys giriyoz 1 2
Oyun dcsi kurduk forumdan arkadaşlarla da oynadık
3 tane solo korku oyunu bitirdim çoğu yerini forumdan arkadaşlarla dcden yayın açıp oynadım.
Warframe bdo falan kastım saldım destny 2 ne bilem bir dünya oyun var
Valla en son the elder scrol onlineyi saldık işte biz sevşyoruz sanırım amelelik ama kışın yazın gitmiyor 🤣 sur bakıym konuyu bulayımGrind oyunlarını çok sevmiyorum çünkü kendimi bildiğimden hayatsız gibi oynarım bi kere başlarsam o yüzden hiç dota, lol warframe destiny gibi oyunlara bulaşmadım
Ben daha çok saf kaos seviyorum battlefiled serisi gibio dc hala aktifse katılayım ben de aranıza
ekiple olduğunda eşlik ederim ben de sizeValla en son the elder scrol onlineyi saldık işte biz sevşyoruz sanırım amelelik ama kışın yazın gitmiyor 🤣 sur bakıym konuyu bulayım
Valla ben bir çok oyunu oynamaya okeyimde bir kısım diablo basladı birde okey esprisi derken okey bağımlılık yaptı 🤣🤣🤣ekiple olduğunda eşlik ederim ben de sizeöyle oyunlar ekiple tad veriyor çünkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.