Bence de 😄Önce bir fol bulalim sana .)
Bence de 😄Önce bir fol bulalim sana .)
valla ben daha önce talep ettim dikkate alınmadı , sen dene bir de ((:Konuşsali bulamadım .
@Lafebesi ya senin rengin yada benim rengi değişmeli 🤭🤭
Yönetim yok olmuş🤭valla ben daha önce talep ettim dikkate alınmadı , sen dene bir de ((:
sen daha yakınsin bir üst seviyeye ((: bu hızla devam edersen fazla sürmez zaten (((:Yönetim yok olmuş🤭
Bence sende laf ebelik var çok konuşup bir üst mertebeye geçip bu işi kökten çözelim🤭🤭
@CaT nicikin çok dikkat çekici olmuş 😍
Yaaa kaçta kaç kisen daha yakınsin bir üst seviyeye ((: bu hızla devam edersen fazla sürmez zaten (((:
senin bu işi çözecegine hiç şüphem yok 😂Yaaa kaçta kaç ki
Kim yakınsa o yüklensin🤭
Neyse zamanla birlikte göreceğiz 🤭senin bu işi çözecegine hiç şüphem yok 😂
sen hangi rengi istiyorsun açik et jchdhfhNeyse zamanla birlikte göreceğiz 🤭
Altının üstü hangi renk oluyor?sen hangi rengi istiyorsun açik et jchdhfh
hakket senin nicke noldu yaa@CaT
tabii. sorulmadan "çok yaratıcıyım demi" diye kendiyle dalga geçenleri de gördük akdjaskdaKücüldü, ufaldi.. rumuzunu ismi yapan kaç prof gördük? Hic jshsbshs
tabii. sorulmadan "çok yaratıcıyım demi" diye kendiyle dalga geçenleri de gördük akdjaskda
yakışmış canım güle güle eskit![]()
bana söyleneni söylemiştim özür dilerim aksdjaskdaSen ne güzel laf sokuyorsun yaaa 😆😆😆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.