İvvetttt🙈 bayılıyorum 🤭Falim mi sakizin??? 😋
İvvetttt🙈 bayılıyorum 🤭Falim mi sakizin??? 😋
@Küboo sende birşey istiyormusun? Çayın yanına pastalar @ivan divandelen den🤭olur önüme pastane denk düşerse getiririm
İvvetttt🙈 bayılıyorum 🤭
Hele sinirlendiğim insanın karşısında çiğnemeye bayılıyorum 🤭🤭Ben de, düsün tatilden gelirken 10 tane 5li getirdim 🙈🤣🤩😆
@Küboo sende birşey istiyormusun? Çayın yanına pastalar @ivan divandelen den🤭
@Küboo sende birşey istiyormusun? Çayın yanına pastalar @ivan divandelen den🤭
Kız pasta isteyecektir🤭🤭🤭
Kız pasta isteyecektir🤭🤭🤭
Yalnız ondan benim çantamda bir sürü var🙈
Neden kiO beni sevmiyo, sen iste jdjjdjs
Dinlenmek istiyorum uyumak istiyorum
Çok denedim ama uyku problemim var hastalık seviyesinde psikolojik olduğunu söyleyen oldu seanslar denendi her şey denendi çözülemedi 😶Kısa süren meditasyonlar öneririm
Çok denedim ama uyku problemim var hastalık seviyesinde psikolojik olduğunu söyleyen oldu seanslar denendi her şey denendi çözülemedi 😶
bu çok gizli bilgiyi paylaştiğim için bana kızacak belki ama olsun sizin için kendimi feda ediyorum dinamic kankanmın hocası işte bu
Hocam saygılarrrr, selamlarrr🤭bu çok gizli bilgiyi paylaştiğim için bana kızacak belki ama olsun sizin için kendimi feda ediyorum dinamic kankanmın hocası işte bu
![]()
fikoooo
O beni sevmiyo, sen iste jdjjdjs
Neden ki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.