Bir sağlık kabinine mı gitsen nunucum ?Biraz önce salatalık yedim bir tane tuza bana bana olmadı.
sersem gibiyim
Bir söylemeyenimiz var @Klaus,ikinciyi forum kaldırmaz .))Söylemicem
Tamam o halde söylerim. :dBir söylemeyenimiz var @Klaus,ikinciyi forum kaldırmaz .))
Ay çiğ etin tuttuğunu yeni duyuyorum..bir yaşıma daha girdim. ))
🤣🤣🤣Ay çiğ etin tuttuğunu yeni duyuyorum..bir yaşıma daha girdim. ))
Neyse sebebini buldun ya sevindim :*
Yiah seni yerim, bu mesaj nedense aşırı hoşuma gitti😂Taam taam mutlu ol sen, napican rüyadir bugün yenisini görürüm djdjd
Geçmiş olsun @nunuNormal et yemesine rağmen kurban eti yiyemeyen, çiğ et kokusundan rahatsız olan, ete dokunamayıp, kesemeyen, hatta hiç et yiyemeyen veya sadece yemeklere kıyma formunda katılırsa kabul eden birçok yetişkin vardır. Et yemekle ilişkili sorun yaşayan kişilerin bir kısmında erken çocukluktaki olumsuz kurban deneyimler vardır
Kurban bayramına bir konu açarım ama halim yok şuan.
Eskiden ananemlerde hep kesilirdi eve girerken ilk gün çok kan ve organlar vs görmek zorunda kalırdım. Kötü olurdum bakmadan gelmeye falan çalısırdım.🚬🚬🚬 Bugün böyle bir yazı okudum.
bi tek sana söylerim biliosun .)Bir söylemeyenimiz var @Klaus,ikinciyi forum kaldırmaz .))
Ben hala sevmiyom kurban bayramıGeçmiş olsun @nunu
O iç titreyen hal kötü ya.
Valla tansiyon aleti alma yaşımız geldi herhalde yok evde bende ölçemedimGeçmiş olsun nunucum, bu tansiyon düşme olayını bende yasamistim hayatimda ilkkez yaşadım bu arada bu durumu böyle kekelemeye baslamistim beynimin yandigini hissetmistim ellerim parmaklarim kitlenmisti. olecegimi zannnettim asiri kötü bir duyguydu ya tam olarak tansiyon dusmesimiydi onuda bilmiom gerci oyledir herhalde @nunu
Aldığın yerde doğramıyorlar mi? Eziyet resmen sana.Ben hala sevmiyom kurban bayramı
Hala et doğratmaz ailem bana 🚬🚬🚬
Belkide bu çiğ et dokunamamak falan çocukluktan kalmış bilmiyorum ki
Bugün 5 dk doğradım bütün tavuk bide ette değil hala kendime gelemedim 🤦
İşte hayatım haşlıcaktım tavuk bütün bilerek aldım sonra haşlamaktan vazgeçtim.Aldığın yerde doğramıyorlar mi? Eziyet resmen sana.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.