Hangi darısıDarısı başımıza. Aminnn!
Alcatraz'a ithafen yazdım. Arkadaş diyor, dost diyor, kardeş diyor.Hangi darısı
Emojiler arasında var tatlım iyi bak.@velevki böyle hoplayarak birşey yapan emojin var ya onu nasıl yapıyorsun 🤭 bana da öğretir misin?
Mesaj sayısı çok az kalmış bugün başarıcaksın 🤗
Kan ter içinde kaldım ahahaMesaj sayısı çok az kalmış bugün başarıcaksın 🤗
Evettttttt
Benim bir yılım dolmadı. Mesaj sayıma ben şaşırıyom boşver 100 mesajdan birşeycik olmaz 🤣🤣🤣🤣Kan ter içinde kaldım ahaha
İyice bak :) ben de çok sevdim bunuEvettttttt
Bayıldım buna
Ama bende yok galiba bu başka türlü emoji
Olabilir mi @alcatraz sen anlarsın.
Büyük gayret sarf ediyorum. )))Benim bir yılım dolmadı. Mesaj sayıma ben şaşırıyom boşver 100 mesajdan birşeycik olmaz 🤣🤣🤣🤣
En kolayı son mesaja gif atmak ve müzik paylaşmak ❤️Büyük gayret sarf ediyorum. )))
Ama bu emoji sana çok yakışıyor gerçekten🤭İyice bak :) ben de çok sevdim bunu
Ay bunu yeni gördüm, bu bana göre tam🤭🤭🤭
Teşekkür ederim güzellik. :**Ama bu emoji sana çok yakışıyor gerçekten🤭
bakıyorum kuzum. pek ilgi alanım değil amaEvettttttt
Bayıldım buna
Ama bende yok galiba bu başka türlü emoji
Olabilir mi @alcatraz sen anlarsın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.