Bilgi:Saatini tam bilmiyorum @Myblood bilgi düşer misin lütfen?:$
Bilgi:Saatini tam bilmiyorum @Myblood bilgi düşer misin lütfen?:$
Nasıl bir tatil böyleİyi yoruldum maşallah
Henüz tatil yok haftaya başlıyor o tatil Chen :)Nasıl bir tatil böyle
Tatil öncesi yoğunluk mu buHenüz tatil yok haftaya başlıyor o tatil Chen :)
hıhıım işleri bitirelim ki 10 temmuz’a kadar rahat edelim.Tatil öncesi yoğunluk mu bu
Tatilde dinlenip acisini çıkartırsınhıhıım işleri bitirelim ki 10 temmuz’a kadar rahat edelim.
Kahve içeçek bile vakit yoktu of of
Valla Chen havaların güzel olması lazım yıkarım ortalığı denize gitemezsem 🤣Tatilde dinlenip acisini çıkartırsın
En kötüsü de dönmek 🚬
JfjddjValla Chen havaların güzel olması lazım yıkarım ortalığı denize gitemezsem 🤣
aldım. bakalım ne olacak. satlığa bile çıkardım almadan :)@SoCRaT otomobilini aldin mi
Hayırlı olsun @SoCRaT iyi günlerde kullanaldım. bakalım ne olacak. satlığa bile çıkardım almadan :)
teşekkür ederim hanımefendi.Hayırlı olsun @SoCRaT iyi günlerde kullan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.