Kendim de Dalin yahut tuzsuz şampuan kullanırım. Kediyi öp bnm için :*kediyi yıkadım.
Bizde vardı bitti vallah kolonyası var 😁
Kendim de Dalin yahut tuzsuz şampuan kullanırım. Kediyi öp bnm için :*kediyi yıkadım.
Bizde vardı bitti vallah kolonyası var 😁
Ona çözüm bulamadım henüz .) Fakat alerjik olduğunu düşünüyorum.Sen ne diyorsunnn
Birine göz kırpıyorum sanacak diye de bı gerildim🤭🤭
Bu yeni başladı bak
Birde arada tutan burun ucu kaşıntım oluyor deliriyorum🤭🤭
Bana biraz kızgın gibi halbuki tertemiz oldu yaniKendim de Dalin yahut tuzsuz şampuan kullanırım. Kediyi öp bnm için :*
benim gördüğüm ürün ikinci el di ama ne kadar güvenilir orasını bilemem bu süpürgeler şu an 10 bin den başlıyor yaniğYanliş görmüş olmayasın ben de dün
25 bine gördüm
Yıkanmayı mı sevmiyor acaba?Bana biraz kızgın gibi halbuki tertemiz oldu yani
Gideyim bakayım öpeyim ☺️
Sevmiyor ama 1 bucuk ay civarında bir yıkıyorum çünkü ister istemez yıkanınca tüy dipleride temizleniyor.Yıkanmayı mı sevmiyor acaba?
Kötü kokuyorlar evet. Yarına geçer tribi :)Sevmiyor ama 1 bucuk ay civarında bir yıkıyorum çünkü ister istemez yıkanınca tüy dipleride temizleniyor.
yıkamamıştım kış diye bir süre sonra kötü koktu kedi sanki
Geçer yaw kıyamaz o bana 🥰Kötü kokuyorlar evet. Yarına geçer tribi :)
Yine mi dopdolusun sen ya8 gun izinsiz guzel gibi (:
Yine mi dopdolusun sen ya
Saatini tam bilmiyorum @Myblood bilgi düşer misin lütfen?:$Ama ne zaman saat kaçta yani
Dondurma alıcam geliyorum sonra
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.