Beyaz seviyorum ben 

bu döngüler yaşanmak zorunda döngüsel
bizim şirketin grafiğine benziyor
Aramıza hoşgeldin bir şeycik olmaz.Az önce ilk beyaz kaşımı aldım.
Elveda gençlik...
Ağlama emojisi niye yok???????Aramıza hoşgeldin bir şeycik olmaz.
Ben üyeyim bilmiyorum kiAğlama emojisi niye yok???????
Hiçbir zengin en az bir defa iflas etmeden mevcut varlığına ulaşmamıştır.
İbrahim Erkal'dan "Çare Gelmez" parçasını armağan ediyorum size, -a-...Hiçbir zengin en az bir defa iflas etmeden mevcut varlığına ulaşmamıştır.
Bi batalım bakalım, dipte ne var görelim. Olmadı bir avuç kum/toprak alır, tekrar ayağa kalkarız.
Dinleyelim o zaman döngüsel teşekkür ederim. "Çaresizseniz, çare siz siniz!" diyerek, olayı iyice 7.Sınıf seviyesine indirgeyeyim bari : )İbrahim Erkal'dan "Çare Gelmez" parçasını armağan ediyorum size, -a-...
Rica ederim.İyi gelmesine sevindim tatlım:*Hakketen iyi geldi gibi. Dur bakalım bir saat geçince ne olacak. Teşekkür ederim @velevki iyi geliyorsun insana.
Maşallah nasıl bilgilerKaşınır hem nasıl kaşınır.) Ara ara dalinle masaj yaparak yıkamanı öneririm.
Kaç saat geçti, hala kaşıntı yok. Oh be🙈Rica ederim.İyi gelmesine sevindim tatlım:*
Nasıl rahatlıyor insan değil mi ?.)Kaç saat geçti, hala kaşıntı yok. Oh be🙈
EvetDalin Bebek şampuanı olan mı
Bizde vardı bitti vallah kolonyası var 😁
Anladım aklımda bulunsun ((:
Sen ne diyorsunnnNasıl rahatlıyor insan değil mi ?.)
Şu an çok iyi anlıyorum seni :*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.