Hiçbir şey çıkmadı. İşin ilginci geçti gitti. Ama uzun süre beni rahatsız etti.Ne çıktı. ?
Sıra bekleyenlerin muhabbeti daha facia .)
Oradaki teyzeler tanıyı koydu ama: Romatizma.dddddd
Hiçbir şey çıkmadı. İşin ilginci geçti gitti. Ama uzun süre beni rahatsız etti.Ne çıktı. ?
Sıra bekleyenlerin muhabbeti daha facia .)
Teyzeler ahaha kahkaha attım. İnşallah geçici bir şey olsun :*Hiçbir şey çıkmadı. İşin ilginci geçti gitti. Ama uzun süre beni rahatsız etti.
Oradaki teyzeler tanıyı koydu ama: Romatizma.dddddd
Kaşınır hem nasıl kaşınır.) Ara ara dalinle masaj yaparak yıkamanı öneririm.İnsanın kirpiği kaşınır mi? O nasıl birşey ya, hakketen kaşınıyor 😂
Gerçekten mi? Deneyim dur. Fıldır fıldır kaşınıyor @velevki komiklikle sinir arası birşey resmen 🤭Kaşınır hem nasıl kaşınır.) Ara ara dalinle masaj yaparak yıkamanı öneririm.
Komiklikle sinir arasi tabiri çok uydu evet .)Gerçekten mi? Deneyim dur. Fıldır fıldır kaşınıyor @velevki komiklikle sinir arası birşey resmen 🤭
acil linkEkli dosyayı görüntüle 8569
şu dyson şarjlı süpürgeyi zamanında 7 bin tl ye aldım trendyol da 2 bin tl ye gördüm ve kahroldum... 🚬
**acil link
bu 20k ohaaaa
bunu al sen bu daha iyi .) mikroskobik ışığı var
ya benim evde var cok gürültülü de. o kadar ucuzsa alayım dicektim.bunu al sen bu daha iyi .) mikroskobik ışığı var
Hakketen iyi geldi gibi. Dur bakalım bir saat geçince ne olacak. Teşekkür ederim @velevki iyi geliyorsun insana.Komiklikle sinir arasi tabiri çok uydu evet .)
Dene bak sonuç alacaksın. Hatta bunu srada yap.
Yanliş görmüş olmayasın ben de dünEkli dosyayı görüntüle 8569
şu dyson şarjlı süpürgeyi zamanında 7 bin tl ye aldım trendyol da 2 bin tl ye gördüm ve kahroldum... 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.