Jfjxjx ne kötüsün ya :dBu arada 3-4 gün önce görmüş ama ses etmemiştim
Jfjxjx ne kötüsün ya :d
@Raison Detre pp yakıyor ateş ediyor
Eskiden erkekler de yakışıklıymış
Yeni erkek modelleri tıpkı kızlar gibi oldu çok yapmacık
O dönem adamlık dönemiymiş 😔Aynalı gezmek ayıp değildi zamanında 🤪
Saçlar limonlanır, bıyıklar düzeltilir, pantolon jilet sokağa inilirdi.
Amcam beni eşorfmanla sokağa çıktım diye dövdüydü.
Delikanlı adam donla gezmez hesabı.
O dönem adamlık dönemiymiş 😔
Dikkat et. Sıklıkla oluyorsa bir mr çektir.Boynum ağrıyor.
Yok ya, sık olmuyor.Dikkat et. Sıklıkla oluyorsa bir mr çektir.
Büyük aksilik olmuş. Mr korkunç zaten,benim kapalı dar alan fobim olduğundan mr girmek kâbus. Girmeden gözlerimi yumuyorum ve çıkana kadar açmıyorum.. ne kadar dua varsa okuyorum. Bir de dalış yapıyorum iyi geliyor .)Yok ya, sık olmuyor.
Bir daha MR'a girmem. Geçen aylarda parmağım için o eziyete katlandım. Ben girdiğimde makine bozuldu. Yarım saat Supermen uçuşunda, başımda milyon tane abuk subuk sesle beklemek zorunda kaldım. Makineden çıktığımda kolumu hissetmiyordum. : )))
Ben ilk kez girdim. Sağ el baş parmağımın eklem yeri birkaç aydır acıyordu. Önemsemedim başlarda ama günlük hayatımı kısıtlamaya başlayınca bir baktırayım dedim. Film, EMG falan hepsi temiz çıktı. "Doktorcum kapak açamıyorum, kalem tutarken bile acıyor, bir şey yok diyorsun" diyince MR çekelim dedi.Büyük aksilik olmuş. Mr korkunç zaten,benim kapalı dar alan fobim olduğundan mr girmek kâbus. Girmeden gözlerimi yumuyorum ve çıkana kadar açmıyorum.. ne kadar dua varsa okuyorum. Bir de dalış yapıyorum iyi geliyor .)
Ne çıktı. ?Ben ilk kez girdim. Sağ el baş parmağımın eklem yeri birkaç aydır acıyordu. Önemsemedim başlarda ama günlük hayatımı kısıtlamaya başlayınca bir baktırayım dedim. Film, EMG falan hepsi temiz çıktı. "Doktorcum kapak açamıyorum, kalem tutarken bile acıyor, bir şey yok diyorsun" diyince MR çekelim dedi.
Çektirmez olaydım, daha beklerken onlarca teyze ve amcayla b.ktan bir muhabbetin içinde buldum kendimi. Sıra gelmedikçe bana afakanlar bastı.: ))
Sonrası daha büyük bir kabus. Allah kimseyi düşürmesin oralara.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.