Teşekkür ederim. Deniyorum peçete yığınların içinde:))@Lotus hanım geçmiş olsun nane & limon iyi gelir tavsiye ederim.
İyi tahammül ediyorsun.Tüller, perdeler, örtüler... Her yer delik deşik. 2 kiloluk bir canlı bir evi nasıl bu hale getirebilir????
Verdiği zararın yanında kattığı huzur ve mutluluk... Hepsini unutturuyor.: ))İyi tahammül ediyorsun.
O zaman dans .)Verdiği zararın yanında kattığı huzur ve mutluluk... Hepsini unutturuyor.: ))
yemekten önce içmen gerekir ama :)Kahve içmem gerekli ama henüz yemek yemedim![]()
Bende aynen öyle yaptım önce içtim sonra yedimyemekten önce içmen gerekir ama :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.