Bizi bozar mı diyorsun? : ))))Ay orayı biliyorum çok şey orası be.)
Aklıselim insanı hicbir yer ve kimse bozamaz elbette lakin oyun esnasinda aşırı konuşan insanlar yorucu .)Bizi bozar mı diyorsun? : ))))
Olmaz mı alcatraz:)
tmm arayan olursa yönlendireyimOlmaz mı alcatraz:)
baştan anlaşalım. ben sizi korumak için gelmiyorum. müziğimi açar, efendi gibi oyunumu oynar, sktr olur giderim
Ayyy erkeeeeekk jfjxj tamam biz koruruz kendimizi grup girince çok sıkıntı olmuyor ya teke tek oyunlarda yalnız bulunca biraz sıkıştırıyorlar jfkdbaştan anlaşalım. ben sizi korumak için gelmiyorum. müziğimi açar, efendi gibi oyunumu oynar, sktr olur giderim
siz yanınıza biber gazı, elektroşok cihazı filan alın. giderken de beni alın D:
hangi programı kuruyoz ? nereye üye oluyoz baştan info verin akşam hızlıca girerizAyyy erkeeeeekk jfjxj tamam biz koruruz kendimizi grup girince çok sıkıntı olmuyor ya teke tek oyunlarda yalnız bulunca biraz sıkıştırıyorlar jfkd
Programa gerek yok online oyunhangi programı kuruyoz ? nereye üye oluyoz baştan info verin akşam hızlıca gireriz
Bir yer daha vardı orada da cinsiyeti erkek yaptim da rahat oynayıp diye oranın da kızları azmandı ndjdj
kaçış yoksa keyif almaya bakarım da keyfimden gram ödün vermem.Bir yer daha vardı orada da cinsiyeti erkek yaptim da rahat oynayıp diye oranın da kızları azmandı ndjdj
Kurtuluş yok yani @alcatraz da güvende değil aslında jfjd
Titanyum don giy Alcatraz seni tehlikeye atmak istemem
Ahaha kahkaha attım.Bir yer daha vardı orada da cinsiyeti erkek yaptim da rahat oynayıp diye oranın da kızları azmandı ndjdj
Kurtuluş yok yani @alcatraz da güvende değil aslında jfjd
Titanyum don giy Alcatraz seni tehlikeye atmak istemem
Vuhhuuu muazzam fikir .)cinsiyeti kadın yapam mı
erkeklerden numara alır afganlara surilere dagıtırız ?
kardeşi kardeşe kırdırtmacaaaaa helll yeeaahhh b1tchh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.