- Katılım
- 7 Eki 2022
- Mesajlar
- 15,272
- Tepki puanı
- 4,621
- Puanları
- 113
- Yaş
- 35
- Konum
- Kocam köylü
- Cinsiyet
- Kadın
Nerdesin kız senböyle sorunca hatırlamadım bisürüyüz be
Nerdesin kız senböyle sorunca hatırlamadım bisürüyüz be
Ahhh bende aynı uykum çok bölününce aşırı mutsuz hissediyom 🥲Gecenin 2'sinde ayağımın ısırılmasıyla uyandım. Kışın iyiydi, yorganı çekip kurtuluyordum şimdi incecik örtülerle kaçmak çok zor. Uykum bölük pörçük oldu, başım ağrıyor.
Doymuyor ki oyuna. Kızıyorum umurunda değil, iki saniye sonra geliyor koynuma sokuluyor. Suratıma patisini dayıyor. Zaten dengem yoktu, şimdi iyice şaştı. : ))))Ahhh bende aynı uykum çok bölününce aşırı mutsuz hissediyom 🥲
Oyun oynayayım diye gözümün içine bakıyor 🤣🤣🤣
Benide gece uyandıra uyandıra geç uyana uyana sabah uyur hale getirdi.Doymuyor ki oyuna. Kızıyorum umurunda değil, iki saniye sonra geliyor koynuma sokuluyor. Suratıma patisini dayıyor. Zaten dengem yoktu, şimdi iyice şaştı. : ))))
Ben ona uymam, o bana uyacak. (En son bunu, saksılarımı salonda tutabilmek için demiştim ve saksılar şu anda mutfakta.ddd)Benide gece uyandıra uyandıra geç uyana uyana sabah uyur hale getirdi.
Bugün hiç uyumayıp gece uyumaya çalışıcam bakalım.
Evin işini yapamıyom ya 1 haftadır deliricem 🤣🤣🤣
Birde karnı şiş gibime geliyor canım sıkılıyo ya ama hasta olsa bu kadar oyun oynaması mümkün değil sanırım biraz gazı var 🤷🐱
Atlıyo hopluyor fişek gibi
Valla ben en son çare hole kapatıyorum.Ben ona uymam, o bana uyacak. (En son bunu, saksılarımı salonda tutabilmek için demiştim ve saksılar şu anda mutfakta.ddd)
Yediği tek şey maması. İlaç, macun, nane otu ya da farklı bir yemek hiç vermedim. Gündüz uyuyor sıcak diye, gece de enerjisini atacak. Bana normal geliyor, bağırmasında ya da hareketlerinde farklı bir şey yok.Valla ben en son çare hole kapatıyorum.
Bi macun var ondan veriyom bazen işe yarıyor bazen banamısın demiyor. Gimcat relax gece uyuması için 1 cm civarı veriyom dene istersen.
Bak dikkat et çiçeklerini severken seni izliyor mu çiçekleri kıskanıyorlar 🤦🤦🤦🤦🤦🚬🚬🚬🚬🚬
Cevaplicam musait olunca.@HolySpectre
Kanka iyi misin ses ver 🤣🤣🤣🚬🚬🚬
Bende bişe oldu sandım 🤣🤣🤣Cevaplicam musait olunca.
Yorumlarin enine boyuna bi bakayim azicik isim var bitince yorumlayacagim 😁
Araba da aliniliyordu 💔
Çok uzak tarih değil he çerkezköye yerleşmeden ev fiyatlsrına bakıyordum ben 5 6 yıl öncesi 100 bine 2 artı 1 evler vardı
Pinpon topu gibiler vurdukca geri geliyorlar jajshshBiri banlandığı an yerine hemen yeni biri geliyor, bu kadar bilindik değil bu forum arkadaşlar dndjd
Valla sokağa atılan bir kedi vardı hatta çok tatlıydı
Mia da tam bir cadı, hatta bir ay çitte tutmak zorunda kaldım diğer kediyi.Valla sokağa atılan bir kedi vardı hatta çok tatlıydı
Ekli dosyayı görüntüle 8348
hatta bu ponçikti ama bizim evdeki tam bir cadı tutmasak saç baş birbirlerine giriceklerdi öyle hırlaştılar. Her kedi arkadaş sevmez ki bizimki beni herşeyden kıskanıyor :/
Valla ben korktum ya strese girdim yapamadım öyleMia da tam bir cadı, hatta bir ay çitte tutmak zorunda kaldım diğer kediyi.
Tısladı, hırladı ilk başlarda.
Şimdi öyle bir alıştı ki, onu göremeyince ağlıyor, beraber sarılıp yatıyorlar. 🥰
Arada kavga da ediyorlar bazen ama o kadarı oluyor .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.