hafif kısmı yarar bence.İçmiyorum. Bana yaramaz o zaman.
sana bi soru
diyelim ki 2 milyon paran var.
nereye yatırım yaparsın yada neye harcarsın ?
hafif kısmı yarar bence.İçmiyorum. Bana yaramaz o zaman.
simge aşkın olayım ?Değişik, canlı, coşkulu, arabesk olmayan bir şarkı önerseniz ya?
Yok mu listelerinizde?
Bu mu değişik?simge aşkın olayım ?
Şu dönemde zor bir soru. Ben ciddiye alır düşünürüm şimdi bunu.dddhafif kısmı yarar bence.
sana bi soru
diyelim ki 2 milyon paran var.
nereye yatırım yaparsın yada neye harcarsın ?
benim için değişik ben kendime yorumladım ((=Bu mu değişik?
Hiç tarzım değil.benim için değişik ben kendime yorumladım ((=
sen bi tane kendi tarzından öner bakalım ?Hiç tarzım değil.
Yahu öneri isteyen benim. Bulsam paylaşırım.: )))sen bi tane kendi tarzından öner bakalım ?
bilmiom ki anlatabildin mi ?Yahu öneri isteyen benim. Bulsam paylaşırım.: )))
Mesela Paint It Black'in flüt versiyonu çok bilinmez ama orjinalinden daha çok dinlemişimdir. Gibi gibi...
Anlatabildim mi acabaaa?
@nunu nunu😂Hergün içmiyorum yaw abartmayın haftada BİR
Sevgili @Küboo , sanırım bu gece çaktırmadan nöbeti ikimize bıraktılar .))
Serin ve sessiz. Huzur verici :)Evet galiba , geceleri daha serin oluyor burasi :)) ben seviyorun
böyle sorunca hatırlamadım bisürüyüz bekim var sen ve lotus dışındaki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.