ruhum sizinleydi burada bıraktım hocam o yüzden rahattımPekı sen biz yokken ne yaptin korktun mu yalnızlıktan
bende yanına oturup tek noktaya kitlenmem lazım.Yalniz kapıda oturan beyefendiye ne demeli?
Boyun kaç ki?Ayaklarım yılların çelebisi ve ben küheylan
Ceylan kaçarken yoruldu kaptı kaplan
Yolumuz uzun, kısa vücudum emanet ayaklarıma
Duasız bir yolcuyum
Adaletin sırtı dönek
25 senelik beni gömek elimde mezara kürek
Hadi gidelim
dinlemiş oldun sayemde ((=Sagopa dinlemediğim için sözlere yabancı kalmışım. : )))))))))))))))))
Dinlemedim ki, sözlerini arattım.dddinlemiş oldun sayemde ((=
naber ?
uyanık kadın yaa. buna yapcak bişi yokDinlemedim ki, sözlerini arattım.dd
İyi, senden naber?
Olur. Bugün içimden geçti sonra vazgeçtim almaktan.uyanık kadın yaa. buna yapcak bişi yok
ehh işte. bira ısmarlıyım ?
ilk defa bundan aldım. sen bunu denedin mi ?Olur. Bugün içimden geçti sonra vazgeçtim almaktan.
Hangisini içiyorsun?
Hergün içmiyorum yaw abartmayın haftada BİRilk defa bundan aldım. sen bunu denedin mi ?
![]()
ilk defa bunu içiyorum ve bu, bu hafta 1'di. abartmayın yaa nolur lasdkaslHergün içmiyorum yaw abartmayın haftada BİR
Yok.ilk defa bundan aldım. sen bunu denedin mi ?
![]()
yeni galiba bende ilk defa gördüm.Yok.
Hiç görmedim bunu. Yeni çıktıysa bizim oraya gelmesi uzun sürer.
İçmiyorum. Bana yaramaz o zaman.yeni galiba bende ilk defa gördüm.
tekelci cocuk bişi demedi ama yeni oldugunu gördüm. rafta öyle bişi yoktu çünkü.
hafif bi tadı var. sigara içenler için birebir. tadında gider.
sigara içiyo muydun ya sen ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.