aslında özümde çok tatlişko ve pandisko bir hatunum bilirsin .)) beni hep bu kötü havalar mahvetti üstadım :))Gidislerine uzulur,gelislerine seviniriz.Fakat dur surada uslu uslu.Gelinlik caga geldin,biraz sakin ol artik. Sjhshs
aslında özümde çok tatlişko ve pandisko bir hatunum bilirsin .)) beni hep bu kötü havalar mahvetti üstadım :))Gidislerine uzulur,gelislerine seviniriz.Fakat dur surada uslu uslu.Gelinlik caga geldin,biraz sakin ol artik. Sjhshs
Hoş geldiniz herkes uyuyorBakalım kimler varmış
Hoş buldum teşekkür ederim latife etmiştimHoş geldiniz herkes uyuyor
Bütün akşamdır midem bulanıyor, ne dokundu bana ya..
Yoksa ne?Yoksa?
Daha dur yahu temmuz gelmedi aşk olsun 🤣🤣🤣Yaz gelsin dedik geldi bu sefer de sıcak
Aslında çok sıcak sayılmaz ama ben azıcık sıcak da bile eriyorum jfkdkDaha dur yahu temmuz gelmedi aşk olsun 🤣🤣🤣
Yazın denize her gün gitsem keşke eşime 1 ay izin falan verseler 🤣🤣🤣Aslında çok sıcak sayılmaz ama ben azıcık sıcak da bile eriyorum jfkdk
Annem tereyağ gibisin Güneş'e dayanamıyorsun diyor fjxj
Hoş buldum @Minyonita hanım. .d@SerdaR bey hoş geldiniz .d
Bu konuda @Xasthur çok güzel iltifat ediyor yaz mevsimine. Nerde okudum hatırlamıyorum ama baya iyiydi.Yaz gelsin dedik geldi bu sefer de sıcak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.