Ülkemi mülteciye mi bırakayım 🥺 savaşmadan tek kurşunsuz ülkeyi elimizle mi verelim :/ ahh @Heavenly ahhYüksek ihtimalle Almanya yolcusu kalmasın arkdaşlar, görüşürüz 🙋♂️
Ülkemi mülteciye mi bırakayım 🥺 savaşmadan tek kurşunsuz ülkeyi elimizle mi verelim :/ ahh @Heavenly ahhYüksek ihtimalle Almanya yolcusu kalmasın arkdaşlar, görüşürüz 🙋♂️
Yoruldum ama ben artık, askerliğimi yaparak fiziksel savaşımı doğuda verdim. Senelerdir cahillere karşı zihinsel savaşımı da verdim daha ne edeyim benÜlkemi mülteciye mi bırakayım 🥺 savaşmadan tek kurşunsuz ülkeyi elimizle mi verelim :/ ahh @Heavenly ahh
Sakin olmaya gayret edin lütfen.. bazen şer gerekir anlamak için.kalbim sıkışıyor
Cahille mücadele de bir milli mücadeledirYoruldum ama ben artık, askerliğimi yaparak fiziksel savaşımı doğuda verdim. Senelerdir cahillere karşı zihinsel savaşımı da verdim daha ne edeyim ben![]()
akıl sağlığımı kaybettim sanırım sadece gülümsüyorum arada kahkaha atıyorumSakin olmaya gayret edin lütfen.. bazen şer gerekir anlamak için.
Ben de sinirden gülüyorum.))akıl sağlığımı kaybettim sanırım sadece gülümsüyorum arada kahkaha atıyorumDDD
Bavulumu topluyorum şuan sjxhslcjYüksek ihtimalle Almanya yolcusu kalmasın arkdaşlar, görüşürüz 🙋♂️
Cahille mücadele de bir milli mücadeledir
şuan duygularıma tercümansın....Şuan dünyadaki herşeyin fişini çekmek istiyorum.
Çözümün yoksa bilmen bir şey ifade etmez.Ben biliydim böyle olacağını![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.