Çok eğlenceli olurduSen nasil pump hanimi ötekilestirirsin?hiiii
Ay var ya sakaciktan da yapamiyom ki böyle...karsimda olacak var ya kisi...öf öf

Çok eğlenceli olurduSen nasil pump hanimi ötekilestirirsin?hiiii
Ay var ya sakaciktan da yapamiyom ki böyle...karsimda olacak var ya kisi...öf öf
Harikasın nucugum .)Bugün hiç oy vermemiş teyzemi oy vermeye ikna etmek için belki kemal gelince ekonomi düzelir yeğen yaparım size dedim.
Yaktım kendimi 🤣🤣🤣🤣
İkna başarılı oy attı valla 🚬🚬🚬🤣🤣🤣
Yaninizdayim her daim..gonuşş süreyya savunnn beniiii........
karşılaşırsak bir gün yolcam ben holiyi![]()
yiaa demesene öyle ponçiiikkkkYaninizdayim her daim..
Biliriz kim dost kim fedai..
Aya aman durunuz...ezberlettiler
Hii hosunuza giderdi tabii..benimki de aslan burcu...biliyom.pPÇok eğlenceli olurdu
![]()
Seviyoruz napalımmHii hosunuza giderdi tabii..benimki de aslan burcu...biliyom.pP
Şimdi geldim eve bakalım başlamıştır açıklanmaya yavas yavas bi kahve yapayım izleyelimHarikasın nucugum .)
Kalbim hızlı atmaya başladı :)Şimdi geldim eve bakalım başlamıştır açıklanmaya yavas yavas bi kahve yapayım izleyelim
Geçen sefer 3 ataraxla sakinleşmiştim bakalım bu sefer nolcak 🚬🚬🚬Kalbim hızlı atmaya başladı :)
Olumsuz konuştuğum için beni odadan kibarca kovmuşlardı, bu sefer sakin ve sükunet içersinde takip etmeyi düşünüyorum.Geçen sefer 3 ataraxla sakinleşmiştim bakalım bu sefer nolcak 🚬🚬🚬
Oy çalanlarıda fırçayla temizlesek ne güzel olurduOlumsuz konuştuğum için beni odadan kibarca kovmuşlardı, bu sefer sakin ve sükunet içersinde takip etmeyi düşünüyorum.
Baktım olmuyor elime bir fırça alır temizlik yaparım. .))
Derilerini kazıyarak .))))Oy çalanlarıda fırçayla temizlesek ne güzel olurdubende sana yardım ederdim
![]()
Sabah beri dinliyorum sana armağan edeyim tarzın değil ama çok güzel sözleriDerilerini kazıyarak .))))
Armağan ettiğin şarkıdan bahsediyorsan eğer sevdiğim tarzlardan biridir :) teşekkürlerSabah beri dinliyorum sana armağan edeyim tarzın değil ama çok güzel sözleri
İnternet gitti mi seçimi izlerken dondu kaldı yavaşladı gittiArmağan ettiğin şarkıdan bahsediyorsan eğer sevdiğim tarzlardan biridir :) teşekkürler
Evet.İnternet gitti mi seçimi izlerken dondu kaldı yavaşladı gitti![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.