Noldu yine kime ney'e yakıyoruz 🚬Nasıl tatlı tatlı uykum geldi. Sigara dumanı yaparlarsa forumu dertten. @HolySpectre niye havalandırma çalışmıyor?
@AsteriX yüzüne ortalığı yaktılar. Sen uyuyon mu😅Noldu yine kime ney'e yakıyoruz 🚬
Tamam, tamam sırtını okşayalım da üzülme sen. Çay iç üzüntün geçer.Ben yayında değildim
![]()
Doldur içelim hadii 🚬Tamam, tamam sırtını okşayalım da üzülme sen. Çay iç üzüntün geçer.
ben masumum, istek yaptılar çaldım@AsteriX yüzüne ortalığı yaktılar. Sen uyuyon mu😅
Çay verenlerin çok olsunn😍 tavşan kanı gibi de görünüyorr
Dur yaw daha yaşlılar vardır illaki yaş konusu vardı 🤣🤣🤣 anketli doldur bak 🤣🤣yaşlandık bee
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.