Ya ama çen çok tatlısın nerde işkenceci simbat bey nerde öpücük smilesi ile talan olan Simbat beyBu gun yuzumu yikamayacam :)
Ya ama çen çok tatlısın nerde işkenceci simbat bey nerde öpücük smilesi ile talan olan Simbat beyBu gun yuzumu yikamayacam :)
Aç bakimmhiçbiryere gidemezsin çunki kalbimdesin lotuscum
şaka yaptım eheehe ehe iyi forumlarAç bakimm
kanks @ivan divandelen kero tatlı yapsa da yesek dedi lakdjkasdaBen bugün cuma sanıyorum ve bir saattir kızılcık şerbeti yt a düşsün diye beklerken 3. kahvemi içiyorum 🤦♀️ Ben benim dalgınlığıma vurayım yaaa…..
:)))) Derin hulyalarla, tatli ruyalar arasinda simarip duruyorum .Ya ama çen çok tatlısın nerde işkenceci simbat bey nerde öpücük smilesi ile talan olan Simbat bey![]()
Bende şaka yaptığını bildiğim için aç bakım dedim. Sana da iyi eğlenceler:)şaka yaptım eheehe ehe iyi forumlar
İnanamıyorum hoş geldiniz nasılsınız bayım :):)))) Derin hulyalarla, tatli ruyalar arasinda simarip duruyorum .
Hani neredeekanks @ivan divandelen kero tatlı yapsa da yesek dedi lakdjkasda
Yikanmis ama islanmamis gibiyim efenim sizin ahval ve seraitiniz nasildir.İnanamıyorum hoş geldiniz nasılsınız bayım :)
Tatlı bir su balığı gibiyim efendim hülyalar ile deryalar dehlizinde boğuluyorum bende 🙂Yikanmis ama islanmamis gibiyim efenim sizin ahval ve seraitiniz nasildir.
Sayin saygideger ve pek muhterem hanim efendi yuruyusum degisti yapmayiniz lutfenYikanmis ama islanmamis gibiyim efenim sizin ahval ve seraitiniz nasildir.
Efendim aklınızı başınızdan sizi bu genç yaşınızdan etmek istemem kalp vardır şimdi sizdeSayin saygideger ve pek muhterem hanim efendi yuruyusum degisti yapmayiniz lutfen
EfenimTatlı bir su balığı gibiyim efendim hülyalar ile deryalar dehlizinde boğuluyorum bende 🙂
Haklisiniz efenim yas 45 olunca tali seyler dokaniyor artik.Efendim aklınızı başınızdan sizi bu genç yaşınızdan etmek istemem kalp vardır şimdi sizde![]()
aaa kırdım seni galiba, her şakanın altında bir gerçeklik vardır Lotuscum eglenmiyorum ....tabikideBende şaka yaptığını bildiğim için aç bakım dedim. Sana da iyi eğlenceler:)
Tatlı şeyler herkese dokanıyor ah efendim ah 🚬Efenim
Haklisiniz efenim yas 45 olunca tali seyler dokaniyor artik.
Sonra da ben neden fytliyim 🤦♀️ÖNÜMÜZDE Kİ MART YAŞ 31,
SAVUNUN İVAN GELİYOR
Sonra da ben neden fytliyim 🤦♀️
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.