katlanmak zorundasın sldkjsldfk onun için sen bir sahip değil ev arkadaşısınO kadar yer varken kedimin gelip yüzümün önüne oturması ne ya?
Nefes alamıyorum kızım!
Yo, beni annesi olarak gördüğünü tescilledik!katlanmak zorundasın sldkjsldfk onun için sen bir sahip değil ev arkadaşısın
imkansız ben belki de 50 tane sokak kedisi büyüttüm hem de gözü açılmış açılmamış sonra yuvalandırdım kedilerin öyle bir doğası yokYo, beni annesi olarak gördüğünü tescilledik!
Ama detaylarını buradan vermek istemiyorum, çok komik jdjd
Gerçekten öyle ama.imkansız ben belki de 50 tane sokak kedisi büyüttüm hem de gözü açılmış açılmamış sonra yuvalandırdım kedilerin öyle bir doğası yok
yavru ise evet ama 1 yaşından sonra işler öyle olmuyor .d alışman gerekicekGerçekten öyle ama.
Konu ben olunca imkansız diye bir şey yok, kıps.
Pekala.zorundaydım.
4 aylık oldu. 🌸yavru ise evet ama 1 yaşından sonra işler öyle olmuyor .d alışman gerekicek
ne güzel tam şapşal zamanları şu an .d4 aylık oldu. 🌸
Diğeri de 1 buçuk aylık.ne güzel tam şapşal zamanları şu an .d
tabi ki .dDiğeri de 1 buçuk aylık.
Yiceeem.
14ünde benim de anneler günümü kutlayın djdjdj
Sipariş üzerine oluyor muydu ya, bilseydim sjsjjstabi ki .d
sen de önce ateş ediyor sonra nişan alıyorsun yav çdSipariş üzerine oluyor muydu ya, bilseydim sjsjjs
Aslında işimi sağlama almayı severim genelde ama djdjdsen de önce ateş ediyor sonra nişan alıyorsun yav çd
sadece seviyorsun işte iş orda kalıyor ldskjfdsfsdfAslında işimi sağlama almayı severim genelde ama djdjd
gitmeee, aklımm sendee kalıırr, uyuyamaammm geceeleerriii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.