konuyu açan hortlatıyor fazla sorgulayıp yorulma .)Bu antin kuntin bağzı sapkın konu başlıklarını sürekli kim hortlatıyor üretiyor ve yazıyor diye sorguluyorum.
Emojilerimi neden eklemedin bakışı sevgili @HolySpectre@Chen bana neden ne idüğü belirsiz gülücükler atıyorsun lkjasd
Ah nelerle uğraştığımı bir bilsen 🚬Emojilerimi neden eklemedin bakışı sevgili @HolySpectre
Sen yaparsın çok güçlüsünAh nelerle uğraştığımı bir bilsen 🚬
Eski konulara yazanları ayrıkonuyu açan hortlatıyor fazla sorgulayıp yorulma .)
kiyamam kiSızlamayan yerim yok.
Geçmiş olsun 🚬Sızlamayan yerim yok.
sanada kiyamamGeçmiş olsun 🚬
Ben düzelir gibi oluyom geri rahatsızlanıyorum. Bu sefer iyi gidiyorum gibi.
Bu hava geçişi geçerse artık sanırım düzeleceğiz.
Bi tişörtle geziyorum bi montla boynum tutuk hala açılmadı. 🤷
Yaşlandık be knk 🤣🤣 sen bi 30 ol görürüm seni 🤣🤣sanada kiyamam![]()
Geçmiş olsun sana da.: ((Geçmiş olsun 🚬
Ben düzelir gibi oluyom geri rahatsızlanıyorum. Bu sefer iyi gidiyorum gibi.
Bu hava geçişi geçerse artık sanırım düzeleceğiz.
Bi tişörtle geziyorum bi montla boynum tutuk hala açılmadı. 🤷
Ah tatlıdilli kenksim benim, benim yaş zaten 31 gayet sağlıklı dinc ve hasta da olmam kolay kolay bünye sağlam oyş.Yaşlandık be knk 🤣🤣 sen bi 30 ol görürüm seni 🤣🤣
24 yasında biliyom seni 🤣Ah tatlıdilli kenksim benim, benim yaş zaten 31 gayet sağlıklı dinc ve hasta da olmam kolay kolay bünye sağlam oyş.
Klaus, senin kafayı birkaç saatliğine ödünç ver, deneyimlemek istiyorum.: )))Ah tatlıdilli kenksim benim, benim yaş zaten 31 gayet sağlıklı dinc ve hasta da olmam kolay kolay bünye sağlam oyş.
kalbimi versem ?Klaus, senin kafayı birkaç saatliğine ödünç ver, deneyimlemek istiyorum.: )))
Eşya değiştirme olayı bende yok.Geçmiş olsun sana da.: ((
Benimki hastalık değil, dün tüm gün eşyaların yerlerini değiştirdim. Hiçbir şekli beğenmedim, akşama kadar onu oraya çek, bunu buraya sürükle. Hala içime sinmiş değil ama halim kalmadı. Taşınsam mı ne yapsam? Yeni yerimi de beğenmem ben.
Annemin izinden gidiyorum, içi sıkıldıkça evle uğraşır dururdu. Huyunu miras bırakmış bana.: )
Kalbini ne yapayım ben?kalbimi versem ?
Haklı 🤣Kalbini ne yapayım ben?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.