ne bereketli gün be , sanat , tarih, felsefe, sinema, @Küboo miss.
Hep sen mi hayatima renk katacaksin, güzel denk geldik, azcık ta ben renk katayimmm
ne bereketli gün be , sanat , tarih, felsefe, sinema, @Küboo miss.
yaptığın an gördüm zaten .d teşekkür ederim protesto amaçlı olarak koydun sanırım lksddsfImzama göz attın mı...
Trip atmaya çalıştım, olmamış mı ndjdjddjyaptığın an gördüm zaten .d teşekkür ederim protesto amaçlı olarak koydun sanırım lksddsf
sen trip atmıyorsun ki , arada trip atmayı bırakıosun bir kaç saniye lksjdflsdkfTrip atmaya çalıştım, olmamış mı ndjdjddj
Kank kartvizitimi dmden atıyorumsen trip atmıyorsun ki , arada trip atmayı bırakıosun bir kaç saniye lksjdflsdkf
Biri bana trip atmayı öğretsin.sen trip atmıyorsun ki , arada trip atmayı bırakıosun bir kaç saniye lksjdflsdkf
o zaman geçen sefer de olduğu gibi tarkanın şu şarkısının ilk sözleri ile cevap veriyim;Biri bana trip atmayı öğretsin.
Bir onu öğrenemedim bir de şu cilveyi.
Forumda kimse bilmiyor ki cilveyi öğretsin jddjdj
o zaman geçen sefer de olduğu gibi tarkanın şu şarkısının ilk sözleri ile cevap veriyim;
View: https://www.youtube.com/watch?v=h-jvl5Yo184
bazen kafamın içini ben bile merak ediyorum lsdkjflsdfResmen sadece şarkı sözleri ile bile anlatabiliyorsun derdini djdjdjdj
Bence fazla kurcalamayalım, hayal kırıklığı kötü bir şey 🤓bazen kafamın içini ben bile merak ediyorum lsdkjflsdf
bana bişi olmaz merak etme şoldkfsdfsdfBence fazla kurcalamayalım, hayal kırıklığı kötü bir şey 🤓
Sana her gün biraz daha gıcık kapıyorum jdjdjdjdbana bişi olmaz merak etme şoldkfsdfsdf
ağzından bal damlıyor .dSana her gün biraz daha gıcık kapıyorum jdjdjdjd
hadi konu fikri verin cilve gibi içinden çıkamadığınız, içerik üretek
Heh iste @Chen ile hep kafamizda deli sorular hsksjs
hadi konu fikri verin cilve gibi içinden çıkamadığınız, içerik üretek
Konu açsam hit oluyorhadi konu fikri verin cilve gibi içinden çıkamadığınız, içerik üretek
Çekim yasasiama senin kaleminden olsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.