bu daha iyiymişçekilince kadjsaksd
çekilince in vekilince out jhhgk
bu daha iyiymişçekilince kadjsaksd
olum durduk yere keyfim yerine geldi yaa aksdjasdabu daha iyiymiş
çekilince in vekilince out jhhgk
nan ben bekliyordum zaten, güya 2. tura kalıyordu...inanmamıştık zaten ona da
çekilince vekilince beni de çok eğlendirdi hjghgklolum durduk yere keyfim yerine geldi yaa aksdjasda
çekilince vekilince beni de çok eğlendirdi hjghgkl
ama ben zaten ciddiye almıyordum yaa ne değişti yani şimdi hayatımızda vekilince çekilince hggfhjk
ben başka yerden aldım. bu kimden aldı bilmiomnan bu yapılmış mı .s.s
ben de orijinal sanıp tweet atmıştım, silmeye gidiyom .s.s
biraz özgün ol yaa![]()
sen çekilince diyince senden çıktığına o kadar inanmıştım kii.. yine kandırıldım.. neyse sildim tweetimi çok da güzeldi ama olsun, orijinal olmayan her şeye karşıyızben başka yerden aldım. bu kimden aldı bilmiom
özgün olacak kadar enerjik değilim kanks yogunum ama son dk'ya bıraktım işleribiraz keyfini süreyim..........
Adam çekildi in adam kazandı out![]()
Boyadığım saksıları koyacak yer yoktu ben de cam önüne petek üstüne dizdim öyle.. derken gelen giden ay çok güzel modunda derken ben de bi aydınlandım ve herkese haftalık hedefler koydum. Hedefe ulaşırsanız istediğinizi alabilirsiniz dedim..
bugün ilk hedefini tatlı mı tatlı bi teyze gerçekleştirdi. Uç da bi hedef koymama rağmen hedeften 200 gram daha fazla verip gelmiş.. dedi ki ben seni kızım gibi sevdim senin için harfiyen uyuyorum. Besin tüketim kaydına tek bir çizik atamadım.. hatunun tek kaçamağı hatası olmaz mı olmamış işte…
Sonra paylaşımını gördüm aşırı duygusallaştım.. minicik şeyler insanları nası mutlu edebiliyo.. o mutlu ben mutlu
Ekli dosyayı görüntüle 7188
https://www.google.com/imgres?imgur...0CKUBEDMolgJqFwoTCOD7_6207f4CFQAAAAAdAAAAABAEYeni bir dövme istiyorum![]()
Ama niye patlıcan gösterdin şimdi jdjdAh be Muharrem İnce 🍆
Boynumun arkasına istediğimi nereden bildin yahu?
Anlayana...Ama niye patlıcan gösterdin şimdi jdjd
Valla şans eseri oldu.Boynumun arkasına istediğimi nereden bildin yahu?
Ne yazdiracagimi kararlastirmadim henüz ama minik bir yazı muhtemelen.Valla şans eseri oldu.
Hiç bir fikrim yoktu.![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.