Boşver sen konu açsana ne güzel konular açıyorsun sevgili onurcanAşiret değiliz kamiller
Nerden çalıyorum :sBoşver sen konu açsana ne güzel konular çalıyorsun sevgili onurcan
Ay çok özür dilerim yemin ederim klavye oto atmış lütfen açıyorsunuz yazacaktım ben bi klavye ile kavga edip geliyorumNerden çalıyorum :s
Şarkı çalmaktan diline dolanmıştır 😅Adam nerden çalıyorum dedi ya koptum şuan Sjsjss
Ben biraz yok olayım yoksa karakolluk olacağımŞarkı çalmaktan diline dolanmıştır 😅
ayağına kafana dikkat et. çalışma var.naaptınız yine yaa buralara![]()
sarı baretim vardı bi zmanlar benim 🚬ayağına kafana dikkat et. çalışma var.
nolacak bu fenerin hali lan. bi de memleketin. bi ekonominin.sarı baretim vardı bi zmanlar benim 🚬
amannn nolcak en fazla ölürüz zaten yine ölüm kalım mücadelesinde ölmüşüzz .s.s
fenerbahçe kapatılsınnolacak bu fenerin hali lan. bi de memleketin. bi ekonominin.
mk yazdıkça yazasım geliyor.
nolacak la sonumuz![]()
beni saran ?fenerbahçe kapatılsın
çare saran![]()
parayla saadet olar mı kanksyok
sadettini saran![]()
olur kanksparayla saadet olar mı kanks![]()
hayır en çok benim gitmişbenim de gitmiş mesajlarım![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.